"Annak aki veled eszik és rád néz annak biztos, hogy elmegy az étvágya. " Hogy mondhatott ilyet?
Pár perce fejeztük be az ebédet a nagyimmal. Rántott húst csinált és nekem nem ízlett, ennek ellenére csöndben megettem a felét. Aztán azt mondtam megfájdult a hasam és ezért nem szeretnék többet enni. Ő erre azt mondta,hogy azért fáj a hasam,mert nem eszem semmit. Én erre nyugodtan elmondtam,hogy otthon sem szoktam sokat enni. Erre szószerint ezt mondta: "Beteg vagy. Annak aki veled eszik és rád néz annak biztos,hogy elmegy az étvágya"
Hogy mondhat valaki ilyet az unokájának? Ti erről mit gondoltok? L15 és normális testsúlyom van ezért el nem tudom képzelni mire érthette.
Nem az alakodra értette, hanem arra, hogy kedvetlenül ettél.
Hogy értsd! Ha pl. öreganyád vicceket mesélt volna (tegyük fel, jókat), te meg csak ímmel-ámmal heherészel, nem is figyelsz, savanyú képet vágsz, mert arra gondolsz, hogy még másfél hét a nyári szünet... aztán kijelented, hogy még otthon sem szoktál sokat nevetni, mit mondott volna? Nem tán azt, hogy "Kislányom, te aztán el tudod rontani mások jókedvét!"
Na, így értette. Persze örülünk, hogy elmondhattad, mennyire feszes a feneked és hosszú a combod, de nem baj, majd elmúlik.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:19
Te tiszta hülye vagy.Ha életedben egyszer főztél volna,akkor tudnád,hogy a rántott pulykamellen vagy karajon egy gramm zsír sincs.Ez túlmegy a kompetenciádon,ugye?
Amúgy mindig a legvékonyabbak híznak el később,úgyhogy most élvezzétek az általatok szépnek vélt alakot és a feszes formákat,amíg lehet:)
Megsértödött hogy nem etted meg a kaját amit ő készitett.
Vendégségben még a nagyinál is mindent meg kell enni és megdicsérni, bocsi de ez így illik.
A nagyid durván reagált de attól hogy ő bunkó neked nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!