"Annak aki veled eszik és rád néz annak biztos, hogy elmegy az étvágya. " Hogy mondhatott ilyet?
Pár perce fejeztük be az ebédet a nagyimmal. Rántott húst csinált és nekem nem ízlett, ennek ellenére csöndben megettem a felét. Aztán azt mondtam megfájdult a hasam és ezért nem szeretnék többet enni. Ő erre azt mondta,hogy azért fáj a hasam,mert nem eszem semmit. Én erre nyugodtan elmondtam,hogy otthon sem szoktam sokat enni. Erre szószerint ezt mondta: "Beteg vagy. Annak aki veled eszik és rád néz annak biztos,hogy elmegy az étvágya"
Hogy mondhat valaki ilyet az unokájának? Ti erről mit gondoltok? L15 és normális testsúlyom van ezért el nem tudom képzelni mire érthette.
szerintem nem kéne ezen annyira felkapni a vizet :) hagyd rá
biztos nem azért mondta mert "utál".
Nem utálatból mondta, csak valószínű, hogy turkáltad az ételt és látszott, hogy nem esik jól és ezt ő nem bírta megjegyzés nélkül.
Inkább családtagom mondjon nekem ilyet, mint egy idegen.
1. és 2. :
166cm és 53kg vagyok
A nagyik már csak ilyenek. Azt szeretnék látni, hogy az unoka mohón,jóízűen falja a főztjét. Valahol meg lehet őket érteni, hiszen milyen örömeik vannak az életben. Nem hiszem, hogy "bántásból" mondta. Ne haragudj rá.
Éljenek a NAGYIK! Nekem sajnos már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!