Akinek az anyja miatt rossz gyerekkora volt, az később "anyapótlékot keres" a nőkben, vagy inkább sosem akarja, hogy még egyszer olyan anyja legyen?
És mi a helyzet a lányokkal? Akiknek szintén rossz anyjuk volt?
Ezért nem értek egyet avval,hogy azok a fiúk akiknek "rossz anyjuk"+ volt,azok mindenáron anyapótlékot keresnek..Ez nem igaz..Egyszerűen csak nem ismerik az "anya" fogalmát ha ezt nem pótolta egy nagynéni,vagy nagymama..Nagyon sok olyan férfi barátom van akik vagy rossz anya mellett nőttek fel,vagy nem is volt anyjuk,és egyik sem "idősebb nőt választott magának.Megfontolt,boldog férfiak,és ami a lényeg hűségesek,mert olyan életet nem akarnak a gyermeküknek mint ami nekik volt..Erre tudatosan figyelnek,hogy a gyerek boldog környezetben éljen..
Nekem nő létemre borzalmas anyám volt,mégsem kerestem soha anyapótlót..
Vannak nők és férfiak is akik szívesebben részesítik előnyben az idősebb illetve a fiatalabb partnert...De ennek semmi köze a pótláshoz..
Ha neked volt ez a gyerekkorod, akkor szerintem az a kérdés, bővebben az anyád miatt miért élted meg rossznak? Ill. hogy látod most, hol tartassz a feldolgozásban?
Ha másnak, akkor értelemszerűen az ismerősödre vonatkoznak a kérdések.
11.48.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!