Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek az anyja miatt rossz...

Akinek az anyja miatt rossz gyerekkora volt, az később "anyapótlékot keres" a nőkben, vagy inkább sosem akarja, hogy még egyszer olyan anyja legyen?

Figyelt kérdés
Teccik érteni? :D
2010. aug. 16. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És mi a helyzet a lányokkal? Akiknek szintén rossz anyjuk volt?

Ezért nem értek egyet avval,hogy azok a fiúk akiknek "rossz anyjuk"+ volt,azok mindenáron anyapótlékot keresnek..Ez nem igaz..Egyszerűen csak nem ismerik az "anya" fogalmát ha ezt nem pótolta egy nagynéni,vagy nagymama..Nagyon sok olyan férfi barátom van akik vagy rossz anya mellett nőttek fel,vagy nem is volt anyjuk,és egyik sem "idősebb nőt választott magának.Megfontolt,boldog férfiak,és ami a lényeg hűségesek,mert olyan életet nem akarnak a gyermeküknek mint ami nekik volt..Erre tudatosan figyelnek,hogy a gyerek boldog környezetben éljen..

Nekem nő létemre borzalmas anyám volt,mégsem kerestem soha anyapótlót..

Vannak nők és férfiak is akik szívesebben részesítik előnyben az idősebb illetve a fiatalabb partnert...De ennek semmi köze a pótláshoz..

2010. aug. 16. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha neked volt ez a gyerekkorod, akkor szerintem az a kérdés, bővebben az anyád miatt miért élted meg rossznak? Ill. hogy látod most, hol tartassz a feldolgozásban?

Ha másnak, akkor értelemszerűen az ismerősödre vonatkoznak a kérdések.

11.48.

2010. aug. 16. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem,nem lehet általánosítani,nem mindenki egyformán dolgozza fel.Nekem,nem volt jó az anyám (és a testvérem is ugyan ezt vallja),és az apámra nem is emlékszem.Igaz,hogy én lány vagyok,de nem kerestem se anya,se apa pótlékot.Egyszer elgondolkodtam azon,hogy jó lenne,ha az egyik barátnőm anyja gyerekekét születtem volna (de így,hogy nem ő volt az anyám,nem akartam anyámnak),és nem is filóztam rajta többet.És pótapát meg sose akartam,mert azt szoktam meg,hogy nincs.Tehát,nálam nem áll/állt fenn a pótlék keresés.A páromkapcsolataimban sem találtam semmi ilyen dologra utaló jelet.
2010. aug. 16. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!