Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom ma öngyilkossággal...

A párom ma öngyilkossággal próbálkozott, de TELJESEN VÉLETLENÜL pont arra sétáltunk el barátnőmmel. Nem birom már mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés

kort nem írok lényeg, hogy már jópár éve nagykoru.. több éve vagyunk együtt, de depresszióban szenved..többször szedtem már le ablakból,többször véste magát tele szilkokkal stb, ezt eddig figyelemfelkésnek is vehetnénk..

de ma..elment "dolgozni" és sétáltunk barátnőmmel és ott ült.. egy teljesen idegen helyen..odarohanok hogy minden oké e..akkor látom a gyógyszereket és az alkoholt mellette... szóval ez már nemfigyelem felkeltés volt..mitcsináljak? orvos szóba sem jöhet nála..egyszerűen kikészít idegileg :'( ..nemakarom bármibaja legyen..mondtam neki ha tényleg meg akarsz halni akkor együtt..NEM tudnék élni nélküle.......Ti mit tennétek?

2010. aug. 15. 21:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
csak az segíthet, ha legközelebb kihívod rá a mentőket. vagy most besétáltok az egyik pszichiátriára. Ezek még egyelőre nem komoly próbálkozások, de azzá válhatnak. a párod súlyos beteg!
2010. aug. 15. 22:26
 22/39 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megérett egy kényszergyógykezelésre, hiszen önveszélyes.
2010. aug. 15. 22:27
 23/39 A kérdező kommentje:
igen????? ő elfutott volna onnan.. bármit megtenne hogy meghalhasson.......és mivel láttam hogy nincs baja, és h mit vett be így minek?? ha komolyan vérzett volna akkor ja..vagy valami..nemértem ezeket a válaszokat.. és a mentő mit csináltvolna vele??kimássok a gyomrát??
2010. aug. 15. 22:28
 24/39 anonim ***** válasza:
66%

Azért mondanék pár dolgot. Aki öngyilkos akar lenni, az nem próbálkozik látványosan, hanem megteszi. Aki öngyilkos akar lenni, az nem olyan gyógyszert vesz be, amitől nem lesz semmi baja. Aki öngyilkos akar lenni, az nem olyan helyen gyógyszerezi be magát, ahol bárki rátalálhat.

Mindezek ellenére komolyan szüksége van egy orvosra. A saját érdekében vidd el.

2010. aug. 15. 22:33
 25/39 anonim ***** válasza:

"mondtam neki ha tényleg meg akarsz halni akkor együtt..NEM tudnék élni nélküle......" már ne haragudj, de ezt mondani egy öngyilkosságra hajlamos egyénnek, egyszerűen a legnagyobb butaság. Ha nem hajlandó pszichológushoz/pszichiáterhez menni kérj te tanácsot egy szakembertől, ha van elég erőd, kitartásod megoldható minden probléma, én csak ezt tudom mondani, és mégegyzseer hangsúlyozom NE mondd neki véletlenül sem, h vele halnál meg, mert lehetséges h mindezekkel csak a figyelmet akarja felhívni magára (az öngyilkossági kíérlet egy durva de hatásos mód lássuk be...sajnos... és igen olvastam h véletlen találtad meg, de lehetséges h ha nem te akkor más járókelő találja meg, úgy értem forgalmas helyen volt ez?) és nem is akar meghalni... ha meg meg akar halni, annak valami nagyon komoly oka lehet, amit te viszont nem tudsz felderíteni egyedül... segíség kell neki, neked is h segíthess

remélem nagyjából érthető voltam, és valamennyit segítettem, sok kitartást kívánok

2010. aug. 15. 22:34
 26/39 anonim ***** válasza:
És nem valószínű, hogy ennyiszer elrontaná.
2010. aug. 15. 22:35
 27/39 A kérdező kommentje:
nem forgalmas helyenvolt egy háztetőn,mármint garázstetőn..csoda hogy észrevettem :S az baj hogy mikor megismertem 16 éves volt és egyáltalán nemilyen..utána jött neki a sulis dolog,majdm ost a munka, a családja is szekálja..és fél újrakezdeni az életét,ha végre valamire rábeszéljük,anyukájáékkal meg tesójaival és belevág akkor az nem tart párhónapnál tovább..mindent felad..unalmasnak tartja az életet..pedig itt náluk mindig történik valaki..huga pasija is mindig itt van,játszanak stbstb..
2010. aug. 15. 22:43
 28/39 anonim ***** válasza:
Öngyilkosság Algopirinnel? LOL...
2010. aug. 15. 23:13
 29/39 A kérdező kommentje:
nem csak algopirin volt nála..de ez volt a kérdésem..és nemcsak azt vett be
2010. aug. 15. 23:20
 30/39 anonim ***** válasza:
79%

"Azért mondanék pár dolgot. Aki öngyilkos akar lenni, az nem próbálkozik látványosan, hanem megteszi."

Ez egy mítosz. Szinte minden öngyilkosnak a sikeres öngyilkosság a többedik próbája. És 100%-ban mindegyikük kér valamilyen formában segítséget (akár tudat alatt is), van, aki egy sikertelen kísérlettel.

2010. aug. 15. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!