Szülőket hogyan győzitek meg?
Figyelt kérdés
... ha Iphone-t akarsz venni?:D:D2010. aug. 15. 21:13
11/30 anonim válasza:
Itt volt a nyár, miért nem mentél el szépen dolgozni? Hétvégenként suli mellett is tudnál szórólapot hordani stb. Mégis minek neked egy 200 ezer forintos iphone?
12/30 anonim válasza:
Szerintem nincs neked arra szükséged. Vannak 20ezerért érintőképernyős LG-k meg Samsungot. Iphonet nem használnád ki, teljesen felesleges ennyi pénzt kiadni érte. Nekem ez tudod mennyit jelent? Másfél évre az albérletem díját! De végülis milyen igaz, lakjunk a híd alatt de lesz mit nyomkodni :D
13/30 anonim válasza:
Ha sokat siránkozol nekik, előbb-utóbb talán meggyőzöd őket. Más ötletem nincs :)
14/30 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én Samsung S3370-ért harcolok.Csak 5000be kerülne (Telenornál kedvezményekkel), és szülinapompra kérem szüleimtől, de "nem úgy viselkedsz, nem olyan lett a bizonyítványod," stb. szövegeket használják...szóval sztem hagyd, ugysem veheted meg, ők meg pláne nem fogják megvenni. Kérj mondjuk egy olcsóbbat.
15/30 anonim válasza:
Szüleidnek telne rá? ettől függ minden. ha igen tiszta sor(tehát ki tudod kunyerálni). ha nem akkor marad álom ameddig nincs annyi pénzed.
16/30 anonim válasza:
Ha nincs pénzük, az nem győzködés kérdése, a siránkozástól, könyörgéstől stb. se lesz nekik. Gyűjts rá magad.
17/30 anonim válasza:
Nekem már van önálló keresetem, plusz megtakarított pénzem, szval nem kérem ki a véleményüket, csak megveszem a cuccokat, amik tetszenek... bár így is beszólogatnak, hogy miért vettem belőle ezt meg azt, mert nincs értelme...
18/30 anonim válasza:
21:23 21:28 -nak van igaza :D nem éri meg iphone-t venni. egy samsungot inkább, töredékéért. (LG-t _egyáltalán_ nem ajánlok) Nekem nokiám van, nincs benne wifi ( :(( ), de a gps-e rendesen kárpótol. tök ingyen helymeghatározás, keresés, útvonaltervezés. 40e volt (5230)
21:32: diákmunkával egy napi dolgozással 4 ezret kerestem (8 óra munka) nézz diákmunka után :)
19/30 anonim válasza:
olyan telót vegyél amit egyben is ki tudtok fizetni...
ja és a meggyőzés: "óóóóóóó aaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" xD
20/30 A kérdező kommentje:
Ködzi a válszokat- egyébként csak annyit azoknak akik azt írták, gyűjtsek: azért nekik csak a fizujuk 100adrésze...
2010. aug. 15. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!