Hívjam ki a gyámhatóságot?
Figyelt kérdés
Ha a szüleim nem adnak itthon enni, terrorizalnak suliban, azt mondják h legyek öngyilkos inkább mint h a családot zaklassam. Teljesen kétségbe estem, az életem egy remalom, nem tudom mit tehetnek. Költözni nem tudok, 16 vagyok és nem vagyok valami önálló, tehát nem tudok mit tenni.2021. jan. 26. 11:14
3/20 anonim válasza:
nincs egy nagyszulo akihez koltozhetnel? en elso korben azt probalnam meg, es utana a gyamhatosagot. kitartast kivanok !
5/20 anonim válasza:
Na várjál, akkor a szülők nem adnak enni, pont, és az iskolában terrorizálnak, és mondják ezeket osztálytársak? Tehát a szülőknek csak ennyi bűnük, hogy nem adnak enni? És más nincs? És miért nem adnak enni?
6/20 anonim válasza:
ha a családon belül nincs megoldás az elhelyezésedre, akkor fordulj a gyámügyhöz. ha annyira rossz a helyzet akkor kérheted, hogy vegyenek állami gondozásba. legyél erős!
7/20 anonim válasza:
NIncs is suli jelenleg. A gimiseknek karantén van. GYenge kamu
8/20 anonim válasza:
Készits bizonyitékot és kérjél segitséget.
9/20 anonim válasza:
A gyámhatóságot nem lehet kihívni. Nem házhoz járó cég.
Te szépen elmész vagy a gyámügyre, vagy a családsegítőbe és előadod a gondodat nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!