Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelőapám lehet molesztálja...

Nevelőapám lehet molesztálja a kishúgomat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 éves a kishúgom és a nevelőapám nagyon furán viselkedik vele. Mindig puszilgatja, simogatja, ölébe veszi, babusgatja mint egy csecsemőt, pedig nem olyan kicsi már, anyukám pl. már rég nem tesz vele ilyeneket. Illetve szoktak együtt aludni délutánonként és amikor a múltkor hazaértem és benyitottam a szobájába azt láttam, hogy mind a kettőn csak alsónemű van és úgy alszanak átkarolva!!😓 Ebből meg úgy az egész fura viselkedéséből én arra következtetek, hogy lehet molesztálja. Mit tehetnék?:( Csak úgy meggyanúsítani necces lenne... köszi a válaszokat előre is! 17/L

2021. jan. 23. 14:24
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
23%
Mibol kovetkeztetsz erre?
2021. febr. 22. 16:26
 32/32 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta? Van valami fejlemény?
2021. okt. 4. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!