Nevelőapám lehet molesztálja a kishúgomat? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 éves a kishúgom és a nevelőapám nagyon furán viselkedik vele. Mindig puszilgatja, simogatja, ölébe veszi, babusgatja mint egy csecsemőt, pedig nem olyan kicsi már, anyukám pl. már rég nem tesz vele ilyeneket. Illetve szoktak együtt aludni délutánonként és amikor a múltkor hazaértem és benyitottam a szobájába azt láttam, hogy mind a kettőn csak alsónemű van és úgy alszanak átkarolva!!😓 Ebből meg úgy az egész fura viselkedéséből én arra következtetek, hogy lehet molesztálja. Mit tehetnék?:( Csak úgy meggyanúsítani necces lenne... köszi a válaszokat előre is! 17/L2021. jan. 23. 14:24
21/32 anonim válasza:
20as te pedofil vagy? Ha simogatsz egy kislányt és ő esetleg élvezi, az is ugyanúgy molesztálás, mintha akarata ellenére csinálnád. Sőt, ha egy fejlett 11 évessel, az ő beleegyezésével közösülsz, az szexuális erőszak. Kisgyerekek érzelmi manipulációja nem egy kis kaland, hanem az egyik legundorítóbb formája a bántalmazásnak, te igen beteglelkű ember. A helyedben vigyáznék miket írkálok, mert a kommented átlép egy határt.
22/32 anonim válasza:
Semmit, semmi közöd hozzá, ez az ő magánügyük.
23/32 anonim válasza:
21: szóval szerinted az rendben van, hogy felnőtt nőket meg lehet erőszakolni, mert némileg érett korba van, de egy gyereket nem lehet simogatni mert gyerek. Furcsa a gondolkodás módod már ne is haragudj.
24/32 anonim válasza:
23
Mutassad már meg, hol írtam ilyet te nagyon okos :D
25/32 anonim válasza:
Sehol, csak kérdeztem kérdőjel ugyan lemarad. Csak következtettem.
27/32 anonim válasza:
Erre en is kivancsi vagyok, kiderult valami?
28/32 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nincs szó molesztálásról szerencsére.
2021. febr. 7. 21:37
29/32 anonim válasza:
Jól van. Reméljük is. Köszi a tájékoztatást!
30/32 anonim válasza:
Kíváncsivá tettél hogyan tudtad kideríteni, hogy mi is folyik valójában közöttük, hogy ezt így ki merted jelenteni idézem:
(*Úgy néz ki nincs szó molesztálásról szerencsére.)
Nekem a leírtak alapján gyanús, hogy pedig molesztálja. Biztosan szereted a kishugodat, ha baj van mentsd meg. Mivel te vagy az egyetlen, aki nem elfogult a pasival kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!