Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelőapám lehet molesztálja...

Nevelőapám lehet molesztálja a kishúgomat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 éves a kishúgom és a nevelőapám nagyon furán viselkedik vele. Mindig puszilgatja, simogatja, ölébe veszi, babusgatja mint egy csecsemőt, pedig nem olyan kicsi már, anyukám pl. már rég nem tesz vele ilyeneket. Illetve szoktak együtt aludni délutánonként és amikor a múltkor hazaértem és benyitottam a szobájába azt láttam, hogy mind a kettőn csak alsónemű van és úgy alszanak átkarolva!!😓 Ebből meg úgy az egész fura viselkedéséből én arra következtetek, hogy lehet molesztálja. Mit tehetnék?:( Csak úgy meggyanúsítani necces lenne... köszi a válaszokat előre is! 17/L

2021. jan. 23. 14:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Ennyiből még egyáltalán nem biztos. Sokan közvetlenek a kicsi gyerekekkel, szabadabb családban nevelkedtek. A molesztálás durva vád, úgyhogy egyelőre csak figyeld alaposan a jeleket, meg a húgod viselkedését. Esetleg anyukádnak - ha jóban vagytok és bízol benne - megemlítheted, hogy kicsit furának, közvetlennek találod a pasi viselkedését, de azért ne vádold meg semmivel.
2021. jan. 23. 15:38
 12/32 anonim ***** válasza:
89%

3-as vagyok: Ha nem az apja, akkor viszont könnyen lehet igazad. Valószínűleg veled azért nem próbálkozik, mert idősebb vagy és szóvá tennéd. De egy kisgyerek még nem fogja, mert nem tudja, hogy ami történik az rossz dolog.

Pláne hogy írtad, hogy alsó gatyában aludt a kislánnyal ölelkezve. Ez még egy szülőtől se lenne könnyen elfogadható, de így hogy semmilyen rokoni kapcsolat nem áll fent köztük, azt mondom, hogy lehetséges hogy molesztálja még is. De mondtam, kamerát a szobába és kiderül minden!

2021. jan. 23. 16:45
 13/32 anonim ***** válasza:
98%

Még mindig a 3-as vagyok: Sokan alapból nem is merik be vallani azt, hogy molesztálták őket, normális felnőtt emberek, nem hogy egy kisgyerek. Szóval ezen dolgok végett nagyon ritkán derül ki az, hogy valaha valaki is molesztálta volna egy családtagját. :(

Viszont több száz olyan gyerek lehet, akit ebbe a pillanatba is molesztálnak és a fene nem gondolná arról az illetőről, hogy ilyenre képes. Szóval ne hagyd csak úgy el a gondolatot, mert veszélybe lehet a húgod akár.

Valahogy meg kell oldani a kamerát, be rakni valami könyv mögé, de úgy hogy azért még rá lásson az ágyra, akkor legalább hangból is hallanád hogy viselkedik vele, miket mond, mit csinál vele az ágyba.

2021. jan. 23. 16:50
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
3000ft egy dobókocka méretű kamera.... Nem kell találgatni csak leskelődj.
2021. jan. 23. 16:56
 15/32 anonim ***** válasza:
95%
Játssz a kislánnyal, babásat, bábozósat. A gyerekek mindig eljátszák mi történt velük.
2021. jan. 23. 23:19
 16/32 Lillam válasza:
100%
Mi a helyzet?
2021. jan. 29. 02:25
 17/32 anonim ***** válasza:
97%
A 15-ösnek igaza van, adj neki apa és gyerek babát. Eljátsza.
2021. jan. 29. 05:10
 18/32 anonim ***** válasza:
2021. jan. 29. 21:40
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg itt írj egy szakembernekbiztos válaszolnak, hogy mi a helyes, mit tegyél!
2021. jan. 29. 21:40
 20/32 anonim ***** válasza:
16%
Te beteg fax!
2021. febr. 4. 04:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!