Nevelőapám lehet molesztálja a kishúgomat? Mit tegyek?
3-as vagyok: Ha nem az apja, akkor viszont könnyen lehet igazad. Valószínűleg veled azért nem próbálkozik, mert idősebb vagy és szóvá tennéd. De egy kisgyerek még nem fogja, mert nem tudja, hogy ami történik az rossz dolog.
Pláne hogy írtad, hogy alsó gatyában aludt a kislánnyal ölelkezve. Ez még egy szülőtől se lenne könnyen elfogadható, de így hogy semmilyen rokoni kapcsolat nem áll fent köztük, azt mondom, hogy lehetséges hogy molesztálja még is. De mondtam, kamerát a szobába és kiderül minden!
Még mindig a 3-as vagyok: Sokan alapból nem is merik be vallani azt, hogy molesztálták őket, normális felnőtt emberek, nem hogy egy kisgyerek. Szóval ezen dolgok végett nagyon ritkán derül ki az, hogy valaha valaki is molesztálta volna egy családtagját. :(
Viszont több száz olyan gyerek lehet, akit ebbe a pillanatba is molesztálnak és a fene nem gondolná arról az illetőről, hogy ilyenre képes. Szóval ne hagyd csak úgy el a gondolatot, mert veszélybe lehet a húgod akár.
Valahogy meg kell oldani a kamerát, be rakni valami könyv mögé, de úgy hogy azért még rá lásson az ágyra, akkor legalább hangból is hallanád hogy viselkedik vele, miket mond, mit csinál vele az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!