Tényleg van Olyan hogy a keresztszülőséget nem illik visszautasítani?
Olyan kért fel akitől ez szerintem nem indokolt , rokon de nem közeli, olyan közeli beszélgetős viszonyban sem voltunk soha. Jo viszony megvan nincs veszekedés de inkább ez a 2 lepes távolság ....
Lehet csak amiatt kérték mert a párom jómódúbb, nemtudom.
Ő méginkább furcsállja, hiszen alig ismeri őket.
Megmondtuk neki a dolgot, szemtol szemben azt mondta jo oké elfogadja ha így döntöttünk.
De kiváncsi leszek lesz e valami amit visszahallok családon belül... Bar ez is csak kíváncsiság, ha megszakad velük emiatt a kapcsolat sem nagy dolog mert alig beszéltünk.
Akkor jól sült el.
Bevallom, azonnali sértődésre és kellemetlen helyzetre számítottam. :-)
Elég szomorú hogy az miatt utasítottad vissza mert nem beszéltek minden nap. Nem biztos hogy akarok ilyen embert a családomban mint te.
Ahelyett hogy örültél volna neki lovagolsz hogy nem beszéltek minden nap, egy kisbabáról volt szó inkább nézted volna a kicsit hogy leheg egy aranyos keresztgyereked de te inkább a szüleivel vagy kiakadva.
Én úgy gondolom teljesen jogos lesz majd ha vissza halasz valakit, ez nem volt szép.
Azt kívánom neked hogy te is éld át ezt a megalázó helyzetet hogy majd téged is utasítsanak vissza.
Nem testvér hanem unokatestvér.
És szerintem a gyereknek is jobb ha nem olyan keresztszülője van akit évente kétszer lát...a távolság és a munkánk miatt nem megoldható ,hogy sokat találkozhassunk.
Sehol nem irtam azt,hogy havonta találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!