Ha valaki vesz valamit, hogy a család egyen belőle, akkor miért kell kiakadni, ha megeszik, úgy, hogy az illető napokig hozzá se nyúl, csak kötekedni akar?
Te direkt kötözködsz, vagy mi a fene?
Milyen hülye példát hozol fel egy olyan cuccal, amit te NEM szeretsz?
Itt nem arról van szó, hogy normálisan gondolkozó családtagok mellett grammra ki kell mérni az ételt, hanem arról, hogy valaki rendjére eleszi a többiek elől a kaját, különös előszeretettel a nasikat.
Az uborkát meg szintén ne hozd fel példának, mert már mindenkivel előfordult - nyilván veled is - hogy kerestél és nem találtál valamit!
Biztos nem véletlenül a Kérdezőt gyanúsítottak meg a szokásai alapján egy egész üveg befalásával és nem egyéb családtagokat.
Ha mondjuk veszek egy tábla csokit, hogy a fele az enyém, a fele a másiké, akkor szerintem teljesen logikus, hogy nem kell külön kérvényt benyújtani ahhoz, hogy a fele megmaradjon. Egyen belőle akkor, amikor akar - de max a felét.
Akkor is, ha nekem három hét múlva jut eszembe, hogy hú de ennék egy kis csokit.
Ennek kéne az alapnak lennie. Ez a "másik nem eszik akkor biztos nem kell neki" full gyerekes hozzáállás. Kábé nyolc évesen nyomtam így, mikor folyton lenyúltam anyukám csokiját, hogy "á ott van három napja, biztos már nem is emlékszik rá, nem fog neki feltűnni ha megeszem".
Már nyolc évesen is elmagyarázta anyukám, hogy illik megkérdezni a másikat ilyen esetben és nem sunyiskodni. Kár, hogy ez a kérdező életéből kimaradt.
ja bocs en nem tudtam h nalatok meg egymas proli szajabol szeditek ki az etelt, mert gyereket csinalni megy, de etetni meg nem.
ez az igazi cigany tempo - meg a masik csaladjanak a felemlegetese. szarj bele a sajat szadba es nyeld csak le, ahogyan a te proli fajtad szokta
Kösz a nálad bevált receptet, de veled ellentétben mi nem szoktunk szart enni, sem sajátot, sem másét! De ha nektek ízlik, nosza! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!