Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki vesz valamit, hogy...

Ha valaki vesz valamit, hogy a család egyen belőle, akkor miért kell kiakadni, ha megeszik, úgy, hogy az illető napokig hozzá se nyúl, csak kötekedni akar?

Figyelt kérdés
Anyámról van szó. Vesz csokit, hogy együnk belőle. Napokig, hetekig nem nyúl hozzá, és amikor megesszük, akkor kiakad. Nyilván azt gondolhatjátok, hogy ő is akar enni belőle, de nem. Egyszer is leordibálta a fejem, mert nem találta a savanyú uborkát, és biztos én ettem meg. Elkezdett ordítani, hogy nekem milyen nagy belem van, beles vagyok és megzabálok mindent, és neki soha nem jut semmiből. Akkor esett le az álla, amikor elővettem a savanyú uborkát. Nem ettem meg, nem is ettem belőle, csak ő nem találta. Már rögtön nem kellett neki az uborka. Megvárta, amíg tényleg elfogyott, és cirkuszolt.
2021. jan. 15. 07:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
69%

Te direkt kötözködsz, vagy mi a fene?

Milyen hülye példát hozol fel egy olyan cuccal, amit te NEM szeretsz?

Itt nem arról van szó, hogy normálisan gondolkozó családtagok mellett grammra ki kell mérni az ételt, hanem arról, hogy valaki rendjére eleszi a többiek elől a kaját, különös előszeretettel a nasikat.

Az uborkát meg szintén ne hozd fel példának, mert már mindenkivel előfordult - nyilván veled is - hogy kerestél és nem találtál valamit!

Biztos nem véletlenül a Kérdezőt gyanúsítottak meg a szokásai alapján egy egész üveg befalásával és nem egyéb családtagokat.

2021. jan. 15. 12:28
 32/40 anonim ***** válasza:
75%

Ha mondjuk veszek egy tábla csokit, hogy a fele az enyém, a fele a másiké, akkor szerintem teljesen logikus, hogy nem kell külön kérvényt benyújtani ahhoz, hogy a fele megmaradjon. Egyen belőle akkor, amikor akar - de max a felét.

Akkor is, ha nekem három hét múlva jut eszembe, hogy hú de ennék egy kis csokit.

Ennek kéne az alapnak lennie. Ez a "másik nem eszik akkor biztos nem kell neki" full gyerekes hozzáállás. Kábé nyolc évesen nyomtam így, mikor folyton lenyúltam anyukám csokiját, hogy "á ott van három napja, biztos már nem is emlékszik rá, nem fog neki feltűnni ha megeszem".

Már nyolc évesen is elmagyarázta anyukám, hogy illik megkérdezni a másikat ilyen esetben és nem sunyiskodni. Kár, hogy ez a kérdező életéből kimaradt.

2021. jan. 15. 12:57
 33/40 anonim ***** válasza:
48%
#33, nem olvastad ugyanezen kérdező előző kiírását. ott is felfalta a több üveg olajbogyót, a pestot, a csemegekukoricát és a táblacsokikat. már akkor is szólt neki az anyja, hogy álljon le és ne nasizzon fel mindent, de a kérdező nem értette. úgy tűnik, azóta sem sikerült megértenie.
2021. jan. 15. 13:28
 34/40 anonim ***** válasza:
29%

ja bocs en nem tudtam h nalatok meg egymas proli szajabol szeditek ki az etelt, mert gyereket csinalni megy, de etetni meg nem.

ez az igazi cigany tempo - meg a masik csaladjanak a felemlegetese. szarj bele a sajat szadba es nyeld csak le, ahogyan a te proli fajtad szokta

2021. jan. 15. 14:05
 35/40 anonim ***** válasza:
68%

Kösz a nálad bevált receptet, de veled ellentétben mi nem szoktunk szart enni, sem sajátot, sem másét! De ha nektek ízlik, nosza! :D

2021. jan. 15. 14:14
 36/40 anonim ***** válasza:
59%
Kitört 34-es az intelligencia az "úriasszonyból"?
2021. jan. 15. 14:17
 37/40 anonim ***** válasza:
18%
meghagyom neked meg jóanyádnak, köszi (: számotokra igazi ínyencségnek számíthat. gyere kopogj be, adok rá egy kanál porcukrot, nem sajnálom ám :DD
2021. jan. 15. 14:18
 38/40 anonim ***** válasza:
59%
az intelligencia ott elúszott amikor elkezdett anyázni. hulladék
2021. jan. 15. 14:19
 39/40 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy nem akarjátok befejezni ezt az óvodás harcot? :D
2021. jan. 15. 14:31
 40/40 anonim ***** válasza:
81%
#39, ne már, olyan jól szórakozok :-D
2021. jan. 15. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!