Ha valaki vesz valamit, hogy a család egyen belőle, akkor miért kell kiakadni, ha megeszik, úgy, hogy az illető napokig hozzá se nyúl, csak kötekedni akar?
Figyelt kérdés
Anyámról van szó. Vesz csokit, hogy együnk belőle. Napokig, hetekig nem nyúl hozzá, és amikor megesszük, akkor kiakad. Nyilván azt gondolhatjátok, hogy ő is akar enni belőle, de nem. Egyszer is leordibálta a fejem, mert nem találta a savanyú uborkát, és biztos én ettem meg. Elkezdett ordítani, hogy nekem milyen nagy belem van, beles vagyok és megzabálok mindent, és neki soha nem jut semmiből. Akkor esett le az álla, amikor elővettem a savanyú uborkát. Nem ettem meg, nem is ettem belőle, csak ő nem találta. Már rögtön nem kellett neki az uborka. Megvárta, amíg tényleg elfogyott, és cirkuszolt.2021. jan. 15. 07:22
11/40 anonim válasza:
Ezt a sztorit már előadtad a múltkor, csak olajbogyóval.
Anyád-bátyád dolgoznak, te nem, de 3 üveg olajbogyóból 2-t megettél a többiek meg csak pislogtak.
Tudjál parancsolni a belednek, unalmadban ne edd fel az egész csokikészletet és akkor nem lesz gond!
12/40 anonim válasza:
#11, pont ez jutott nekem is az eszembe. meg a konzervkukorica.
13/40 anonim válasza:
Ja, ja, az is volt, csak kiment a fejemből!
Nem hiszem el, hogy egy családban nem lehet tekintettel lenni másokra, akik nem az első nap zabálnak fel mindent!
Nevetséges, hogy mint a kórházban, mindenkinek rá kell írnia a nevét a cuccokra, mert jön az otthon levő családtag és elpusztít mindent mint a termesz.
14/40 anonim válasza:
Hát itt pont nem arról van szó hogy az első nap megeszi mindet a kérdező. Az anyja viselkedése felfoghatatlan, de ha ti szerintetek az a normális, akkor oké :D furák vagytok
15/40 A kérdező kommentje:
De nem értitek meg, hogy nem kell neki? Nem nyúl hozzá, ha kínálom, nem fogadja el. Azután kell neki, miután már nincs. Hagyjunk akkor mindent megromlani? Vagy mi?
2021. jan. 15. 10:21
17/40 A kérdező kommentje:
Ha meg már gyanusítgatás: NEM ÉN ÍRTAM KI AZT A MÁSIK KÉT KÉRDÉST!
+ nincs bátyám.
2021. jan. 15. 10:22
18/40 anonim válasza:
Beles vagy, és alig várod, hogy kiehesd, ami kaja van otthon. Csorog a nyálad, hogy ehess, ezért akarod se perc alatt felosztani, hogy a többi egye meg a részét, mert neked muszáj zabálnod.
19/40 anonim válasza:
Mindenki csak azt egye, amit saját magának vesz, de azt ne rakja ki a spejzba vagy a frigóba, hanem tartsa magánál a szekrényben. Ne azt a csokit edd, amit anyád vesz, hanem saját magadnak vegyél csokit. És megoldva.
20/40 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy! Ne magadból indulj ki!
2021. jan. 15. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!