Ha valaki vesz valamit, hogy a család egyen belőle, akkor miért kell kiakadni, ha megeszik, úgy, hogy az illető napokig hozzá se nyúl, csak kötekedni akar?
Szerintem is csak kötekedni akar. Vagy valami más baja van veletek, csak nem meri/akarja megmondani, viszont más indokot generál, hogy veszekedhessen veletek.
Nem lehet egyszerű vele élni.
Csak kötekszik. Van valami EGYÉB baja, amit nem képes elmondani, ezért nyomja a hisztit.
Nem kell foglalkozni vele.
Nálunk is ugyanez van dettó megspékelve azzal,hogy ha esetleg megromlik ( Mertt nem eszem meg nem akarok hallgatni miatta, vagy épp nem kívánom ) akkor meg azért vagyok a szar ,mert nektek vettem nem ettétek meg
Érdekes 😀
Hehehe ismerős, nálunk is van a családban ilyen.
Addig nem kell neki míg van, de ha megesszük egyből keresi. 😀😀
Mondjuk meg kéne tanulni osztoszkodni.
Attól, hogy ő nem zabál be mindent két nap alatt, még lehet, hogy máskor ő is enne belőle. Épp ezért nem kell mindent felenni, lehet neki is hagyni nyugodtan.
Komolyan hihetetlen, hogy ezt felnőtt embereknek magyarázni kell, én kábé tíz évesen kinőttem ebből.
En ugy vagyok vele, hogy ha kibontok valamit, akkor azert hagyok a masiknak is belole...
Mindenesetre Anyaddal valami nem stimmel, foleg ez az uborkas. Uljetek le es beszeljetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!