Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan válasszam el anyámat...

Hogyan válasszam el anyámat és az élősködő veszélyes pasiját egymástól?

Figyelt kérdés

Ha minden jól menne, nem is érdekelne, hogy anyám kivel van. DE ő egy toxikus kapcsolatban van valakivel már kb 3 éve, de ezt későn vettem észre.

Elvileg anyum palija fél tőlem, de nem tudom, hogy pontosan mit tegyek a JÓ érdekében.

Miért akarom, hogy abba hagyják ezt az értelmetlen kapcsolatot egymással?

- már volt fizikai bántalmazás (egyik fél sem volt ártalmatlan)

- már volt megcsalás

- rengeteg veszekedés, szakítás és a többi (nem nyúzlak titeket ezzel most)

Az a baj, hogy ez nem minden. Nagyim és én is úgy érezzük, hogy ez a pasi anyum pénzét és csak a testét akarja. A palinak rengeteg adóssága van, ha már a pénznél tartunk.

Jelenleg anyum lakásában van pedig anyum megígérte nekem, hogy soha nem viszi be a szobájába. (Elfelejtettem írni, hogy külföldön élnek és hamarosan én is oda költözöm csak természetesen más albiba.)

Szóval, félek a további bántalmazástól és kihasználásoktól. A paliból alig lehetne kinézni, hogy valami nem komplett nála.

2021. jan. 5. 13:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem anyukád fél, lehet a változástól, de lehet a magánytól vagy, hogy nem lesz senkije. Ha nem hallgat meg téged és az ész érveidet nem tudsz mit tenni. Anyukádnak kell tényleg belátnia, hogy van élet ezen a pasin kívül is.
2021. jan. 5. 17:36
 22/22 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Külföldön élnek, de te itthonról látod, hogy bántalmazza?
2021. jan. 7. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!