Hogyan válasszam el anyámat és az élősködő veszélyes pasiját egymástól?
Ha minden jól menne, nem is érdekelne, hogy anyám kivel van. DE ő egy toxikus kapcsolatban van valakivel már kb 3 éve, de ezt későn vettem észre.
Elvileg anyum palija fél tőlem, de nem tudom, hogy pontosan mit tegyek a JÓ érdekében.
Miért akarom, hogy abba hagyják ezt az értelmetlen kapcsolatot egymással?
- már volt fizikai bántalmazás (egyik fél sem volt ártalmatlan)
- már volt megcsalás
- rengeteg veszekedés, szakítás és a többi (nem nyúzlak titeket ezzel most)
Az a baj, hogy ez nem minden. Nagyim és én is úgy érezzük, hogy ez a pasi anyum pénzét és csak a testét akarja. A palinak rengeteg adóssága van, ha már a pénznél tartunk.
Jelenleg anyum lakásában van pedig anyum megígérte nekem, hogy soha nem viszi be a szobájába. (Elfelejtettem írni, hogy külföldön élnek és hamarosan én is oda költözöm csak természetesen más albiba.)
Szóval, félek a további bántalmazástól és kihasználásoktól. A paliból alig lehetne kinézni, hogy valami nem komplett nála.
Basszus, komolyan!
Minap olvastam egy “apám megette a laktózmentes párizsimat, ez már az utolsó csepp egy ilyen féregtől” kommentet, ahol a kiscsaj a nárcisztikus anyákról szóló kérdés alá nyögte ezt be. A kérdezővel meg ott erősítgették egymást, hogy az ő anyja is ilyen mocsokláda, mert csak a salátát eszi meg a lánya, ő meg csakazért is zsemlét vett haza. :DDD
Kérdező!
Ha ez a kérdés így szólna:
"Hogyan válasszam el a lányomat/fiamat és az élősködő veszélyes pasiját/csaját egymástól?"
Akkor arra mit válaszolnál?
Nos, ugyanezt válaszold magadnak is!
Ilyen ez kérdező. Ha meg majd tönkreteszi anyádat anyagilag, testileg-lelkileg és kiirod mit tegyél, akkor ezektől az válaszolóktól fogod kapni ugyanígy az egyhangú fröcsögést hogy: "Az AnYáD bÁrMiT cSiNáLt AtTóL MéG aZ AnYáD, KuTyA KöTeLeSsÉgEd SegíTeNi NeKi44!, 4!"
Nem tudom hogy mióta vagy a platformon kedves kérdező, de ide az emberek "dorgálni", okoskodni, veszekedni, stresszt levezetni járnak. Csak azt akarják hogy a te életed is legyen minimum olyan nyomorult mint övék.
Ilyenkor jön hogy ők majd hozzá költik a kérdés háttér sztoriját, mert "biztos te is csak így... meg úgy... Úgyhogy fogd be a pofád inkább és tűrd a sz*rt"
Utána jön a komment háború, amikor már nem is kérdés lesz terítéken, csak két vagy sok noname dudás nem fér meg egy csárdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!