Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan válasszam el anyámat...

Hogyan válasszam el anyámat és az élősködő veszélyes pasiját egymástól?

Figyelt kérdés

Ha minden jól menne, nem is érdekelne, hogy anyám kivel van. DE ő egy toxikus kapcsolatban van valakivel már kb 3 éve, de ezt későn vettem észre.

Elvileg anyum palija fél tőlem, de nem tudom, hogy pontosan mit tegyek a JÓ érdekében.

Miért akarom, hogy abba hagyják ezt az értelmetlen kapcsolatot egymással?

- már volt fizikai bántalmazás (egyik fél sem volt ártalmatlan)

- már volt megcsalás

- rengeteg veszekedés, szakítás és a többi (nem nyúzlak titeket ezzel most)

Az a baj, hogy ez nem minden. Nagyim és én is úgy érezzük, hogy ez a pasi anyum pénzét és csak a testét akarja. A palinak rengeteg adóssága van, ha már a pénznél tartunk.

Jelenleg anyum lakásában van pedig anyum megígérte nekem, hogy soha nem viszi be a szobájába. (Elfelejtettem írni, hogy külföldön élnek és hamarosan én is oda költözöm csak természetesen más albiba.)

Szóval, félek a további bántalmazástól és kihasználásoktól. A paliból alig lehetne kinézni, hogy valami nem komplett nála.

2021. jan. 5. 13:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Függetlenedj és maradj ki ebből szerintem.
2021. jan. 5. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Elhiszem Kérdező, hogy szarügy, de pont annyi jogod van beleszólni anyád életébe, kapcsolatába, mint neki a nagykorú gyerekéébe.
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

Basszus, komolyan!

Minap olvastam egy “apám megette a laktózmentes párizsimat, ez már az utolsó csepp egy ilyen féregtől” kommentet, ahol a kiscsaj a nárcisztikus anyákról szóló kérdés alá nyögte ezt be. A kérdezővel meg ott erősítgették egymást, hogy az ő anyja is ilyen mocsokláda, mert csak a salátát eszi meg a lánya, ő meg csakazért is zsemlét vett haza. :DDD

14/22 anonim ***** válasza:
31%
Ilyenek ezek a nárcisztikus szülők. :DD
2021. jan. 5. 15:44
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Ha ez a kérdés így szólna:

"Hogyan válasszam el a lányomat/fiamat és az élősködő veszélyes pasiját/csaját egymástól?"

Akkor arra mit válaszolnál?

Nos, ugyanezt válaszold magadnak is!

2021. jan. 5. 15:47
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen ez kérdező. Ha meg majd tönkreteszi anyádat anyagilag, testileg-lelkileg és kiirod mit tegyél, akkor ezektől az válaszolóktól fogod kapni ugyanígy az egyhangú fröcsögést hogy: "Az AnYáD bÁrMiT cSiNáLt AtTóL MéG aZ AnYáD, KuTyA KöTeLeSsÉgEd SegíTeNi NeKi44!, 4!"

Nem tudom hogy mióta vagy a platformon kedves kérdező, de ide az emberek "dorgálni", okoskodni, veszekedni, stresszt levezetni járnak. Csak azt akarják hogy a te életed is legyen minimum olyan nyomorult mint övék.

Ilyenkor jön hogy ők majd hozzá költik a kérdés háttér sztoriját, mert "biztos te is csak így... meg úgy... Úgyhogy fogd be a pofád inkább és tűrd a sz*rt"

Utána jön a komment háború, amikor már nem is kérdés lesz terítéken, csak két vagy sok noname dudás nem fér meg egy csárdában.

2021. jan. 5. 16:20
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem életszerű, hogy a kérdező "odamenjen és elválassza" a két felet, anyuka lépjen ki a kapcsolatból, ha ki akar, vagy kérjen segítséget, felnőtt ember.
2021. jan. 5. 16:28
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Milyen állampolgárságu az anyud élettársa?Anyud panaszkodott neked, ha igen akkor el lehet beszélgetni a fejével és a pasival is.Viszont ha nem panaszkodott,akkor csak halkan kérdezz meg tõle,hogy boldog_e ebben a kapcszolatban.
2021. jan. 5. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez tenyleg egy rossz kapcsolat, de anyád felnőtt ember és ha nem képes kiadni a barom hapsi útját, az az ő baja, te nem tehetsz semmit. Annyit tehetsz, hogy beszélgetsz vele és meghallgatod. Ha tanácsot kér akkor adsz, ha nem akkor nem. Ha szakítana legyél kedves vele és vigasztald meg. Amúgy nincs beleszólásod az életébe, ilyen tinidrámás szetválasztásról meg ne is álmodj.
2021. jan. 5. 16:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád nem akarja, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. Neki kell rájönnie, hogy ez nem jó.
2021. jan. 5. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!