Mennyire jó az anyák megérzése a lányuk párkapcsolatáról?
Anyukám szerint a 3 éve tartó kapcsolatomból nem lesz semmi komoly, mert a barátom(22) nem akar tőlem semmit.Beleültette a bogarat a fülembe és próbáltam kívülállóként tekinteni a dologra.3 éve együtt, 40 kmre egymástól, 7végente találkozunk, más más egyetem.Mostanában tényleg úgy érzem hanyagol a barátom, morcos, néha már flegma velem.Szeretem de fáj néha amit csinál, persze erről anyumnak nem szólok, de valószínű észreveszi.Szakítani egyszerűen nem tudok, mert ha csak eszembe jut a mosolya vagy a kedvessége...de sajnos mostanában nem sok jut belőle, de nem mondja el mi a baja.Lehet anyumnak van igaza, nem lesz belőle soha semmi?A jövőnkről nem igazán lehet beszélgetni a barátommal, mostanában minden olyan kilátástalan. munkahely, családi gondok.Tanácstalan vagyok, mert igaz , hogy sok sértő és fájó dolgot kaptam a barátomtól, de valahogy ezeket elfelejtettem és csak anyu szokta őket felhozni "ugye emlékszer amikor..."
22 lány
Talán igaza van anyukádnak, talán nincsen. De hát pont ö honnan tudná?
Ö csak a tényeket nézni, és abból is csak azokat, amiket ö lát. Lehet, hogy azokból a darabkákból, amiket ö rak össze magának ez jön le, de lehet mellett sok más, ami miatt mégsincs igy.
A másik pedig, hogy a saját értékrended szerint ítélj. Lehet, hogy nekem belefér, hogy a párom mással is lefeküdjön, akkor most neked is hagynod kéne. A francokat!
Ugyanígy lehet, hogy édesanyádnak nem felelne meg az a kapcsolat, amiben élsz, de neked kell tudnod, hogy neked jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!