A bátyámnak,s feleségének adtam kőlcsön több mint 1 millió forintot.2 év alatt még csak 50 ezret adtak meg..Papir van rólla,de most ezért,most azért nekem nem adják.,hogyan tudnam rajtuk behajtani? 2 lany gyereket nevelnek
Nem értelek, #28-as. Szerinted a két lányra költötték azt a pénzt? Műtétre, orvosi ellátásra, stb.?
Szerintem jobban kinéz, hogy mindenféle kacatra inkább.
30
Ja értem. Akkor az összes tolvajt engedjük ki a börtönből, akinek gyereke van, mert hát milyen hatással lesz szerencsétlenek életére egy böltöntöltelék apa. A bankok is engedjék el a családoknak a kölcsöntartozást, hát mégiscsak ott van a sok kis ártatlan éhes száj. Milyen hozzáállás ez? Vagy a családtagomnak a szájába szarhatok, mert van 2 purdém? Simán tahók a kérdező rokonai és nem is értem azokat, akik szerint neki kellene engednie. Lenyúlták 1 millióval, de még legyen jófej, meg szegény gyerekek és családi béke. A túrót, azt. Megmondanám, hogy van félévük visszaadni, ha nem kezdik el törleszteni másnap benyomom az FMH-t és csókolom. Tudod kivel szarakodjanak.
Hajtsd be rajtuk - főleg, hogy szerződésetek is van. Engem abszolút nem érdekelne, ki sértődik meg és ki nem, ŐK a szmét lehúzósok, nem te.
Ha megsértődnek, legalább egyel kevesebb helyre kell menni karácsonykor :D
A család az család, az üzlet meg üzlet. Nem illik összekeverni a kettőt mert soha nem sül ki semmi jó belőle. Én is adtam kölcsön unokatesónak autóra amit rendesen vissza is fizetett, de érezhető volt közben a megváltozott hangulat amit nem szeretnék újra átélni.
Későbbiekben úgy próbáltam hárítani a hasonló családi felkéréseket hogy arra hivatkoztam nekem is hitelből mennek a fejlesztések (ami igaz is), és arra nekem is kamatot számolnak. Persze ettől még nem mindenki tett le a szándékáról ezért megkérdeztem meddig hajlandó elmenni, mivel tőlem is biztosítékot kérnek a finanszírozók. Mondjuk hajlandó-e a tehermentes ingatlanát egy ledátumozatlan adásvételivel biztosítékként feltenni? Amint rendben visszafizette a kölcsönt, összetépjük az adásvételit. Ezen a ponton szokott megakadni a dolog, mondván mit képzelek én. Én azt tartom hogy családon belül jobb két hét mosolyszünet mint hogy egy életen át haragudjunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!