Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyámnak,s feleségének...

A bátyámnak,s feleségének adtam kőlcsön több mint 1 millió forintot.2 év alatt még csak 50 ezret adtak meg..Papir van rólla,de most ezért,most azért nekem nem adják.,hogyan tudnam rajtuk behajtani? 2 lany gyereket nevelnek

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 19:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
8%
Jobb a békesség (bár a betokosodott tüske is fáj). Vess rá keresztet és szakadj el a történtektől, különben kialakul a gyomorfekély meg az infarktus.
2021. jan. 2. 19:58
 12/39 anonim ***** válasza:
98%
Több, mint egymillió forint elvesztésétől, meg miután a testvéréék szúrták így hátba, nem fogja kerülgetni az infarktus?
2021. jan. 2. 20:06
 13/39 anonim ***** válasza:
31%

Haverom 1 feltétellel ad kölcsönt. Kéri, hogy akinek kölcsönt ad, arról csinálhasson egy maszturbálós videót. Ő nincs bent, csak leteszi a bekapcsolt telefont. Neki ez a film a biztosíték. Ha nem fizetnek, teszi a netre, meg az illető munkahelyére is elküldi.

Mindig fizettek neki.

Te 2 dolgot tehetsz. A.: Bukod a lóvét. B.: Behajtatod, hivatalosan, vagy "szakemberekkel", de többet nem leszel meghívva semmilyen családi eseményre, az 100%.

2021. jan. 2. 20:09
 14/39 anonim ***** válasza:
87%
#13..ez visszaélésnek minősül..azért, mert a haverod egy seggarc, és bevált (bár elég hihetetlen), attól még ez egy gusztustalan, balfasz dolog.
2021. jan. 2. 20:22
 15/39 anonim ***** válasza:
30%

14.-nek.

Nem kötelez senkit, ráadásul ő legalább ad, és kamat nélkül. Meg így fizetnek neki, és nem kell pereskednie, vagy elveretni senkit. Konkrét példa: szerinted egy gitáros srác mit csinálna, ha eltörnék a kezét?

2021. jan. 2. 20:26
 16/39 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem írtad, hogy eddig milyen módon kérted vissza a pénzedet. Ha még nem szóltál arról nekik, hogy ha szükséges, akkor törvényes úton fogsz eljárni, akkor ezt tedd meg mindenképpen. Ha ezekután sem tesznek le valamit az asztalra, akkor igenis váltsd be az ígéretedet.
2021. jan. 2. 20:28
 17/39 anonim ***** válasza:
64%
Bármennyire le lett pontozva a 10-es hozzászóló, az igazság nála van. Még ha sikerül is behajtani a pénzt, a kapcsolat örökre megromlik, amiben az a legironikusabb, hogy a jóhiszeműséged miatt. A végső megoldás az, hogy kölcsönt csak akkor adunk, ha az az összeg nekünk nem hiányozna, ha nem fizetnék vissza.
2021. jan. 2. 21:00
 18/39 anonim ***** válasza:
76%
Ha van róla papír, akkor fizetési meghagyás. Viszont tényleg kapcsolatilag többet ér egy normális elbeszélgetés. Lehet nekik se ment jól az év, nem tudják megadni se, én nem küldeném rájuk egyből a behajtókat.
2021. jan. 2. 21:04
 19/39 anonim ***** válasza:
26%

Èn is a saját káromon tanultam meg, hogy nem adunk kölcsön pénzt, föleg nem annyi pénzt, ami fájhat, ha nem kapjuk vissza. Engem nagyon átráztak, kihasználták a jóhiszemüségem. Nem családtagnak adtam kölcsön, azt hozzáteszem. Csak magamat okolhatom, hogy hülye voltam.

Elhiszem, hogy ki vagy akadva és haragszol, amiért jóhiszemüen azt hitted, majd visszaadják.

Nem Mo-n lakom már régóta és nem tudom, hogy mennek ott a dolgok. Az elöttem írók adtak tanácsokat, hogy mit tehetsz és hova fordulhatsz.

Azt gondolom, hogy ha jó volt a kapcsolat a családban, és tudod nélkülözni azt a pénzt, akkor ne csinálj balhét mert meg fogja rontani a kapcsolatotokat egy életre, és ezt lehet, hogy késöbb sajnálni fogod. Viszont legyen ez tanulópénz és többet ne adj kölcsön nekik.

2021. jan. 2. 21:21
 20/39 anonim ***** válasza:
92%

19-es válaszolónak:

1 millió forint mióta tanulópénz?!

Kérdező, neked pedig azt mondom hogy vagy így vagy űgy de hajtsd be rajtuk, ne hagyd magad!

2021. jan. 2. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!