A bátyámnak,s feleségének adtam kőlcsön több mint 1 millió forintot.2 év alatt még csak 50 ezret adtak meg..Papir van rólla,de most ezért,most azért nekem nem adják.,hogyan tudnam rajtuk behajtani? 2 lany gyereket nevelnek
Haverom 1 feltétellel ad kölcsönt. Kéri, hogy akinek kölcsönt ad, arról csinálhasson egy maszturbálós videót. Ő nincs bent, csak leteszi a bekapcsolt telefont. Neki ez a film a biztosíték. Ha nem fizetnek, teszi a netre, meg az illető munkahelyére is elküldi.
Mindig fizettek neki.
Te 2 dolgot tehetsz. A.: Bukod a lóvét. B.: Behajtatod, hivatalosan, vagy "szakemberekkel", de többet nem leszel meghívva semmilyen családi eseményre, az 100%.
14.-nek.
Nem kötelez senkit, ráadásul ő legalább ad, és kamat nélkül. Meg így fizetnek neki, és nem kell pereskednie, vagy elveretni senkit. Konkrét példa: szerinted egy gitáros srác mit csinálna, ha eltörnék a kezét?
Èn is a saját káromon tanultam meg, hogy nem adunk kölcsön pénzt, föleg nem annyi pénzt, ami fájhat, ha nem kapjuk vissza. Engem nagyon átráztak, kihasználták a jóhiszemüségem. Nem családtagnak adtam kölcsön, azt hozzáteszem. Csak magamat okolhatom, hogy hülye voltam.
Elhiszem, hogy ki vagy akadva és haragszol, amiért jóhiszemüen azt hitted, majd visszaadják.
Nem Mo-n lakom már régóta és nem tudom, hogy mennek ott a dolgok. Az elöttem írók adtak tanácsokat, hogy mit tehetsz és hova fordulhatsz.
Azt gondolom, hogy ha jó volt a kapcsolat a családban, és tudod nélkülözni azt a pénzt, akkor ne csinálj balhét mert meg fogja rontani a kapcsolatotokat egy életre, és ezt lehet, hogy késöbb sajnálni fogod. Viszont legyen ez tanulópénz és többet ne adj kölcsön nekik.
19-es válaszolónak:
1 millió forint mióta tanulópénz?!
Kérdező, neked pedig azt mondom hogy vagy így vagy űgy de hajtsd be rajtuk, ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!