Mit kéne neki mondanom?
Rájöttem h anyám évek óta olvassa a naplómat. Eddig nem voltam benn biztos h ilyet tenne,de irtam kamu dolgot bele h mennyire nem bírom anyámat meg h egy 50 éves hapsival járok össze,stb.. .ilyen hazugságok
Persze bökte a csőrét és letámadott,a vita hevében kiderült h évek óta az én naplómon élvezkedett!! iszonyú dühös vagyok rá!!! Legszívesebben felpofoztam volna,akkora indulat volt!van bennem.
El fogok költözni,holnap amig dolgozik el kotrodom itthonról. Kéne neki vmit mondanom? azt tervezem h irok egy cetlit h élvezkedj a saját magánéleteden
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ugye ez a anyukád?nagyon leoltotam anyukádat,nekem sem tetszett,h mit művel.
tudtam én h el,fogsz költözni.együttérzek veled.
hát cetilben annyit,irj,h nagyon haragszol és ne szóljon hozzád.
Tök jó itt a lány ott az anyja ez egy igazi családi oldal lett.
Tudod hogy anyád lekurv@zott itt mindenki elött???
Jó kis család gratulálok te meg meg akarod pofozni őt.
Remélem lesz folytatás mert nagyon vicces ami itt megy.
Mit kéne neki mondanod? két k.urva nagy pofont kellett volna neki, de akkorát hogy a füle csengjen tőle... mégis mit képzel?
A helyedbe én ugyanezt tenném. Igaz nem vagyok már 18 éves de abszolút meg tudom érteni a reakciód. ha van lehetőséged költözz és menekülj mert hidd el ez a sárkányosodás anyádnál csak roszabb lesz.
Én annyit írnék neki, hogy: A naplómat az asztalomon találod, olvasgasd nyugodtan mert mától kezdve csak ott fogsz hallani rólam.
Rövid de tömör. Sok szerencsét csajszi, szorítok neked és kívánom hogy te milliószor jobb szülő legyél mint drága édes anyád!
Előző vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy majd írd meg mi történt!!nagyon kiváncsi vagyok. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!