Mit kéne neki mondanom?
Rájöttem h anyám évek óta olvassa a naplómat. Eddig nem voltam benn biztos h ilyet tenne,de irtam kamu dolgot bele h mennyire nem bírom anyámat meg h egy 50 éves hapsival járok össze,stb.. .ilyen hazugságok
Persze bökte a csőrét és letámadott,a vita hevében kiderült h évek óta az én naplómon élvezkedett!! iszonyú dühös vagyok rá!!! Legszívesebben felpofoztam volna,akkora indulat volt!van bennem.
El fogok költözni,holnap amig dolgozik el kotrodom itthonról. Kéne neki vmit mondanom? azt tervezem h irok egy cetlit h élvezkedj a saját magánéleteden
pár hete betöltöttem a 18at,melohelyem nincs,csak diákmunkázni szoktam,de mivel már vagyok 18 így több a lehetőségem diákmunkában is. Egyelőre az egyik barátnőmhöz költözök,aztán meg keresek vmi mást.
Anyámtól hányingerem van. legszívesebben szemközt köpném. és még ő prédikűál nekem erkölcsösségről! hah! Képmutató
ezen kívül kéne neki vmit mondanom?
Már mondtam neki mikor veszekedtünk h elmegyek,és soha többet nem lát,azt mondta h menjek,mert egy ilyen l.otyó mint én nem a lánya
anyám 46 éves
én eddig sem titkolóztam elötte,ha volt vmi amiről ugy gobdoltam tudnia kell,akkor elmeséltem neki.
Csak nem midnent,azt a naplómba irtam le. Akkor kezdtem gyanakodni h olvassa amikor kérdezgette h le feküdtem e a barátommal. MOndtam neki nincs barátom,erre ő meg mondta h aza fiu akivel koncerten is voltál. MOndtam h ő nem a barátom,és gyanakodni kezdtem mert nem említettem neki h pasival megyek koncertre. Biztos olvasta azt is h hagytam h a parkba megujjazon :S Ez oylan intim,ez nem tartozik rá!
amilyen bunkón beszélt velem,nem akarok neki ilyet irni h szeretem :S hatalmasat bukott a szememben.
Arra gondoltam h vmi ilyesmit irok h "köszönd meg magadnak h elmentem,ha lehetett volna magán életem még mindig itt lennék veled"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!