Kit szeretsz a legeslegeslegjobban az egész világon teljes szívedből?
Figyelt kérdés
Én Édesanyámat először és utána a kishugomat.2020. dec. 28. 06:35
43/56 anonim válasza:
Oké neked nem fér bele de ezért miért kell mást bántani és leszólni? BunkókáM
45/56 anonim válasza:
Nem szóltam le senkit és nem szidtam senkit itt a kérdés alatt. Leírtam a véleményem és engem bunkóztak le először. Ennyi 🤷♂️
46/56 anonim válasza:
A kerdezo feltett egy kerdest, amely a szeretetrol szol, erre egymas torkanak esnek a GYIK-esek!
47/56 anonim válasza:
"Milyen gagyi szoveg mar hogy “ mert a macska nem okozott csalodast”. Persze h nem, mivel nem tud. Mint ahogy megkerdezni sem tudja, milyen napod volt, nem mosogat el helyetted h pihenhess, nem massziroz meg, nem ad tanacsot, stb. Szanalom aki a macskat emberi szintre emeli" igazán kedves voltál tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!