Kit szeretsz a legeslegeslegjobban az egész világon teljes szívedből?
Az exemet szerettem a legjobban...
Mióta megcsalt egy másik sráccal, nem is térek magamhoz...😞
A kutyámat, engem alapból nem szeret senki más és minden létező ember akiben bíztam elhagyott.
A szüleimnek nem kellettem, lepasszoltak, a nagyszüleim csak kényszerből tesznek elém kaját, és gyűjtik a pletykát rólam amit rosszindulatúan terjesztenek mindenhol.
A barátnőm a pasiját választotta (nem tudom miért kellett egyáltalán a választás..), a páromat az apja miatt veszítettem el, aki kifúrt a családból.
Iskolákban mindig ki voltam közösítve.
Szóval a kutyámat. Önzetlenül, teljes odaadással. Szerettem volna én embereket is...családot, barátokat, társat...de ők nem kértek belőle.
Erre úgy tudok válaszolni, hogy vészhelyzetben milyen sorrendben menteném meg a szeretteimet.
A gyerekeimért szó szerint tűzbe mennék, bármit elviselnék, hogy megvédjem őket. Közvetlen utánuk/mellettük a férjem van, aki képes megvédeni magát, de ha mégsem, őt hoznám ki következőnek. A férjem is ugyanígy gondolja, elsők a gyerekek, aztán egymást mentenénk. Utánuk jön anyukám és a nagyapám.
Nálam a macska családtag bunkókám
És tudod nem mindenkivel kedvesek az emberek , sokakat bántott nem is egy ember, olyanok akiknek nagyon nem lett volna szabad stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!