Érdemes lehet úgy családot alapítani majdnem harminc évesen ha még semmit nem éltem?
Szerintem erre így nem, nagyon méltatlan lenne utána X évvel rájönni hogy te még bulizni utazni és pénzt szórni szeretnél kötöttségek nélkül.
Sajnos most ez hülye időszak de ha vége, kezdj el járni helyekre (sport, hobbi, helyi közösségek), ott összeszedsz egy jó baráti kört, aztán tudtok menni mindenfelé, bár én egyedül is mentem már külföldre és baromi jó volt az is:) Istentelenül berúgni is akartam egyszer, nem jött be, így azon túl vagyok, szóval lehet, hogy pár év alatt ilyen alapon be tudsz hozni eleget a “lemaradásból”. Lazulászni társsal is lehet, gyerek/kutya/macska/nyúl/stb meg ráér ha tényleg érzed magadban azt a mélyről jövő vágyat, hogy te márpedig ezzel szeretnél innentől kezdve foglalkozni időt energiát pénzt nem sajnálva
Az utolsó mondatod az egyetlen, amivel nem értek egyet, ha akarnék gyereket, akkor sem azért csinálnék dolgokat, hogy tudjak miket mesélni neki.
Szabadságot megélt... De miért jelenti a család a szabadság végét. 30-as vagyok, nő, nem lesz gyerekem, és egyáltalán nem vagyok kalandvágyó, unalmas vagyok, prűd, savanyú, de ezeket olvasva úgy elszomorodom. Hányan lehetnek, akik lecsaládoznak, és később derül ki, hogy boldogabbak voltak anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!