Nem szeretnék a családommal karácsonyozni?
Figyelt kérdés
Egyfolytában civakodnak, sokszor hazudnak egymásnak. Nem látom semmi értelmét annak, hogy elmenjek az egyik rokonhoz és ott ünnepeljünk többen. Azt mondják a szüleim, hogyha nem megyek el, akkor nem fogják megtartani, és biztos meg fognak rám haragudni, mind a szüleim és a rokonok. De nekem nincs kedvem jópofizni, tettetni a mosolygós angyalkát. Egyedül vagy a mamámmal szeretnék karácsonyozni. (Ő mindig otthon van, nem megy el senkihez sem, szívesen fogad).
Te mit tennél ebben a helyzetben?
2020. dec. 20. 09:05
21/22 anonim válasza:
Dehogy értettem, én is voltam gyerek.
22/22 Angel3000 válasza:
Szia! Most ugy se ajànlatos „tömörûlni“ rokonokat làtogatni, ilyen veszélynek kitenni magadat és a Szûleidet is! Gyôzd meg ôket, hogy jobb lenne ha otthon maradnàtok a Corona jàrvàny miatt! Nem szabad most làtogatòba menni! Minden jòt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!