Tényleg egy nagyranőtt tini vagyok, mint ahogy azt a rokonaim is mondják, mert 27 évesen 2500 eurót keresek és harmadmagammal lakom egy albérletben?
Figyelt kérdés
Van egy lakásom itthon és kiadtam, abból is van pénz. De komolyabb megállapodást nem tervezek.2020. dec. 5. 13:10
31/32 anonim válasza:
Szia, én is 30éves vagyok, jól keresek, saját lakasom van autóm motorok mégis itthon lakok és fizetek rezsit. Egyszerüen nem vágyok a magányra. Vannak hasonló barátaim, van aki sok milliós havi fizut kapnak, pênzügyi területen nemzetközi revizorok, akiket az itteni vezérigazgatók meglátva vigyázba állnak és ők is hasonlóan lazán élnek. Egyszerüen gyereknek érezzük magunkat. Van egy bankos srác ő neki is van Budapesten egy 3 szobás saját lakása mégis albérletben lakik egy sráccal meg egy csajjal. Szerintem ez nagyon nem ciki..
32/32 anonim válasza:
A "boomerek" és az irigyek szerint ciki, akinek meg nem tetszik hogy ilyesmiről kérdez valaki...az mit keres a gyakorin ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!