Mikor jutottatok el arra a pontra, hogy úgy elitek az eleteteket, ahogy nektek jó, és nem érdekel más, többek közt a család véleménye sem?
Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 21:56
3/22 anonim válasza:
Miutan realizaltam, hogy teljesen remenytelenek es nem nezhettek tobbe madarnak. Megsertodtek. Igy jartak.
6/22 anonim válasza:
Az a pillanat sosem jön el, hogy a család véleménye se érdekeljen. A család a legfontosabb.
Ha jól sejtem, akkor elég fiatal lehetsz. Majd rájössz pár év múlva az igazságra.
7/22 anonim válasza:
Amikor már nem volt családom...
10/22 anonim válasza:
mar nem elek a szuleimmel, de az o velemenyuk mindig is fontos volt, es az is marad. de a vegen ugyis en dontok a sajat eletemrol (ok soha nem probaltak helyettem donteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!