Tényleg egy nagyranőtt tini vagyok, mint ahogy azt a rokonaim is mondják, mert 27 évesen 2500 eurót keresek és harmadmagammal lakom egy albérletben?
Figyelt kérdés
Van egy lakásom itthon és kiadtam, abból is van pénz. De komolyabb megállapodást nem tervezek.2020. dec. 5. 13:10
11/32 A kérdező kommentje:
Nem csak ez a "van sapka, nincs sapka" kategória. Amikor először kimentem, 20 évesen, akkor "höhö, mosogatni megy ki". Amikor nem mosogatni mentem, hanem kérdezték, hogy mennyit keresek, akkor meg ment az ellenkezőjére "ennyit keresel, oszt' mégsincs családod"?
2020. dec. 5. 13:36
12/32 anonim válasza:
1000 euro pedig nem sok egy nyaralásra, ha belegondolsz mennyit hagysz a balatonnál nyáron 1 hétre, szállás, étel, programok stb.
13/32 anonim válasza:
12
Értem, tipikus irigy beszólások.
Ne vedd magadra, ennyi.
14/32 anonim válasza:
ennyit keresel, oszt' mégsincs családod?
Erre azt kell mondani, hogy: Akkor mi van ha én nem akarok családot? Nektek van, örüljetek neki.
15/32 anonim válasza:
Igen, az. De csak azért, mert itt rinyálsz a gyakorin, és nem tudod magadtól eldönteni, hogy neked mi a jó.
16/32 anonim válasza:
Miért, a pénzedből kellene megvenned a férjed? Nem értem mi köze a fizudnak a családhoz.
17/32 A kérdező kommentje:
Hogy ilyen fizetéssel sem akarok családot és még párom sincs.
2020. dec. 5. 13:45
18/32 A kérdező kommentje:
Még az 1000 eurós nyaralásnál annyi, hogy azt mondták, hogy arra kíváncsiak lesznek, hogy az esküvőmre mennyit fogok költeni.
2020. dec. 5. 13:47
19/32 anonim válasza:
neked jó így, ha igen, akkor mi a büdös lóf.szt foglalkozol mások véleményével? A te ééleted, te éled? Igen? Akkor semmi közük hozzá.
20/32 anonim válasza:
Neked mi bajod? Tényként írta le, nem dicsekedett, még azt is megosztotta, hogy nyugat-Európában keresi és nem itthon (pedig ennyit itthon is eltesz egy ügyes szakmunkás is, nemhogy "nagy" emberek), ahol ez a totális átlagbér, nyilván ahhoz igazodó megélhetési költségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!