Hany eves kortol es mennyi idore engednetek el a gyereketeket a nagyszulokhoz egyedul egy masik orszagbol?
*vittek
Ja és még annyi, hogy egy életre sajnálná, ha sosem láthatná a nagyszüleit! Én kiskoromban nagyszülőfüggő voltam szó szerint...mivel mi is külföldön élünk, ezért nagy a távolság, de félévente mentem ki hozzájuk és jöttek ők is... Mai napig imádjuk egymást, egyetlen unoka vagyok, mindig is én voltam a szemük fénye! :)
csak föl kell tenni a gépre ott meg leszedik :)
ha baj van ott bárkihez fordulhat a reptéren (gondolom beszél angolul),
jobb társaságoknál a légitársaság alkalmazottjai külön figyelnek a gyerekekre!!! ezt meg kell kérdezni a cégtől.
13-14 éves kortól utazhat egyedül is egy gyerek, ha közvetlen járatról lenne szó, ráadásul már tapasztalt a repülőterek világában. De így, hogy át kell szállni... ami nem bonyolult, de a köztes időben nem lenne annyira felügyelet alatt, mint magán a repülőn.
Így a két átszállás miatt teljesen egyedül inkább csak 15-16 éves kortól engedném.
Úgy tudom, hogy eleve van olyan szabályozás, hogy 14 éves kor alatt csak kísérővel utazhat egy gyerek.
Ha azonban arról lenne szó, hogy elviszem Mo.-ra a gyereket, tehát végig megvan a kíséret, és otthagyom nyári szünetre, az úgy rendben van, akár már 9-10 éves kortól is lehetne egész nyáron egy másik országban a nagyszülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!