Hany eves kortol es mennyi idore engednetek el a gyereketeket a nagyszulokhoz egyedul egy masik orszagbol?
Figyelt kérdés
Tehat hany eves kortol engednetek, hogy egyedul repuljon es mennyi idore? (USA-bol Magyarorszagra) A nagyszulok megbizhatoak es nagyon szeretnenek az unokajukkal lenni, de mi dolgozunk, nem tudunk 2 honapot kivenni, de a gyerek a nyari szunetben mehetne, gyakorolhatna a magyart is. Van is hozza ambicioja, kedve. Kivancsi vagyok, hogy szerintetek hany eves kortol lehetne elengedni ot egyedul, mert szerintem ez nagy ut, feltem ot.2010. aug. 11. 19:02
1/18 anonim válasza:
én 21 vagyok, szégyen nem szégyen, én nem mernék neki indulni egyedül...
De ha a gyereked érett rá, akkor szerintem 18-19 éves kortól már engedhető.
2/18 anonim válasza:
16-17 éves kortól bátran egyedül.Különben meg valakivel,aki vigyáz majd rá az úton,aki 3-4 évvel idősebb.
3/18 anonim válasza:
De a felügyelet csak 8-tól 16 éves korig kellene.De a 8 évessel pld. 18 éves menne,vagy 20 éves.
4/18 A kérdező kommentje:
Es ha a szulo elviszi, visszahozza, de ott marad x idore, akkor milyen kortol? A nagyszulok nagyon idosek (keson szulettem), igy ha nagyon optimistak vagyunk, akkor sem biztos, hogy megerik, mire a gyerek 18 lesz.
2010. aug. 11. 19:08
5/18 anonim válasza:
Ha egyedül repülne és megbízható 14-15 éves kortól, ha gyerekes még, akkor 15-16. Ha megy vele szülő, vagy idősebb ember, akkor 12-13 évesen már elengedném. Most hány éves a gyerek? És a nagyszülők?
6/18 anonim válasza:
Ez a gyerektől is függ,hogy mennyire anyás,mennyire van el a szülei nélkül hosszabb ideig.Például,ha már az oviban sírás van minden reggel,mert otthagyod,akkor lehet,hogy nem kellene erőltetni még a másik országban maradást.Tényleg a gyerek habitusától függ,mert maga az út nem gond,hiszen mentek vele,a nagyszülőknél jó kezekben van és érte is mentek.
Nyelvet gyakorolni és tanulni pedig minél kisebb korban érdemes.
8/18 A kérdező kommentje:
12 eves a nagyobbik, a kicsit nem lehet engedni, mert o meg csak 7 eves. A nagyszulok mar 70 felett vannak.
2010. aug. 11. 19:14
9/18 A kérdező kommentje:
El lenne veluk, ilyen gond nem lenne. Nyelvet pedig valoban minel fiatalabb korban erdemes tanulni, de mivel itt nem abban a kornyezetben van, erteni ert, beszelni eleg jol beszel, de pl. olvasni, irni magyarul eleg nehezen tud.
2010. aug. 11. 19:16
10/18 anonim válasza:
Engem a szüleim csecsemőkoromtól kezdve vittem több órás repülőutakra és soha, semmilyen gond nem volt velem! 12 évesen meg már egyedül utaztam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!