Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom lassan 18 éves lesz,...

A lányom lassan 18 éves lesz, és szeretne zárat vagy kulcsot a szoba ajtójára, ti mit gondoltok, teljesítenétek ezt a kérését?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 16:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
82%

"Aki szerint: "Alapvető dolog hogy be tudja zárni az ajtaját. 14 évesen is.", az mit ajánl azoknak a családoknak akik egy szobában élnek 4en, például? :) "

Én azt mondom, nem normális dolog, hogy egy szobában négy ember lakjon együtt. És természetesen, amikor zárható ajtókról beszélünk, el kell vonatkoztatni az ilyen "különleges" esetetktől, mint pl.: 8 ember egy szobában...

2010. aug. 11. 17:16
 32/39 anonim ***** válasza:
85%
Szomrú ha szegény lány odáig jutott h zárat kérjen az ajtajára,valószinű 18 évesen már egyedül akar lenni,magánélet gondolkodás stb lehet megfullad a saját anyjától.
2010. aug. 11. 17:19
 33/39 anonim ***** válasza:
85%
En sem szerettem tini koromban, ha bejottek a szobamba kopogas nelkul. Nem kertem zarat, de nem volt jo, mert egyszeruen szerintem az embernek kell, hogy legyen privat szferaja es itt kerdezo ne gondolj nagy dologra. Csak pl. atoltozes vagy akarmi. Hat melyik felnott 18 eves lany szeretne, ha az apja, batyja kozben ranyitna? Egyebkent meg nem tudom, hogy milyen a lanyod, de en tini koromban nagyon szegyenlos voltam, meg azt sem szerettem, ha valaki latja, hogy mit nezek a neten. Igazabol 18 eves miert ne kaphatna zarat. Nem ertem, hogy ez miert kerdes. Ez nem azt jelenti, hogy valami sotet titka van.
2010. aug. 11. 17:30
 34/39 anonim ***** válasza:
92%

én örülnék ha lenne zár az ajtómon,mert igaz h kopognak h be lehet e jönni,de a legtöbb esetben nem várják meg míg szolok,hanem kopognak és benyitnak egyből.

meg hát van egy 4 éves hugom is,és ő úgy közlekedik h csak néha kopog :) de ha kopog is csak nyit be. Hiába figyel rá anyám,volt h odajött hozáám benyitni. mondjuk ha a barátom itt van,akkor csak akkor akciózunk ha már mindenki alszik. mert hiába kopognak,ha nyitnak is

2010. aug. 11. 17:30
 35/39 anonim ***** válasza:
81%
Egy gyereknek is kell a magánélet.
2010. aug. 11. 17:47
 36/39 anonim ***** válasza:
73%
17:10 - Én azt mondom, hogy anyukámnak tavaly volt egy diákja (10 éves fiú), akit a szülei még akkor se zavartak ki a szobából, amikor szexeltek. A gyereknek a suliban viselkedési zavara van. Ez a véleményem. :-)
2010. aug. 11. 19:13
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
18 éves felnőtt ember. hülyeség ,h nincs kulcsa. már 16 éves korban kulcsos zár kellett volna neki. már jó ideje nem az anya meg az apa pici lánya. :)
2010. aug. 11. 21:13
 38/39 anonim ***** válasza:
19:13 voltam, akárki pontozott is le, annak üzenem, hogy ezt a gyereket a gyerekorvos és a kerületi családsegítő pszichiátriára küldte, mert a viselkedési zavarai már a többi diák nyugalmát is zavarják.
2010. aug. 11. 21:41
 39/39 anonim ***** válasza:
nincs ezen mit vitatni!!! Természetes lenne a zár
2010. aug. 13. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!