Melyik "KEDVES" szülő pontoz le minden értelmes válaszadót? Alapvető dolog hogy be tudja zárni az ajtaját. 14 évesen is. Nemhogy 18...mindenképpen kapjon zárat. :) De azt nem tudom megérteni hogy miért nem vesz magának? 280ft egy egyszerű ajtózár...nem nagy tétel.
2010. aug. 11. 16:49
22/39 anonim válasza:
Nem . Soha nem volt zár az ajtómon, pedig számtalanszor elő fordult,ohgy ott aludt a barátom... és most is mikor otthon vagyunk a családommal az én szobámban alszunk és nincs rajta zár... felesleges egy jól működő családban.
2010. aug. 11. 16:49
23/39 anonim válasza:
Én igen. Még nem felnőtt, de ettől függetlenül lehet már magánszférája.
2010. aug. 11. 16:54
24/39 anonim válasza:
Ez azért megengedhető neki.
Igaz nekem nincs a szobámon zár, amúgy se jön be senki kopogtatás nélkül.
De azért nincs zár, mert régebben tesómmal összeverekedtünk, ő kívülről nyomta az ajtót, és meg belülről és kiszakadt a zárt :D De nem akkora probléma :)
2010. aug. 11. 16:54
25/39 anonim válasza:
16:49 - Most nem szobára, de képzeld el az alábbi szituációt: Ülsz a (kulcs nélküli) WC-n, nagydolgodat végeznéd, de kissé szorulással küszködsz, így magaddal vitted kedvenc rejtvényújságodat, és anyukád vagy apukád fáradtan hazaesik, elmenne a WC-re, oda se tud figyelni, van-e bent valaki, rád nyit. Mindkettőtöknek kellemetlen, nem? :-)
2010. aug. 11. 16:56
26/39 anonim válasza:
Nálunk alapból minden ajtón van zár. Van ahol nincs? A kulcsot meg onnantól kezdve benne is tartjuk, hogy a gyerek elérte azt a kort, hogy nem valószínű a véletlen magára csukás, meg biztos ki is tudja kulcsolni. Szegénynek meg 18 éves létére nincs? Csóri gyerek.
2010. aug. 11. 16:57
27/39 anonim válasza:
Nem tudom, én mióta zárom a szobámat, de magamnak vettem meg, mert volt eredetileg kulcs, de eltűnt, illetve a külső kilincset lecseréltem gombkilincsre, mert sokszor tönkrement a zár, annyi pénzem nincs, hogy havonta újat vegyek. Én zárpárti vagyok, és ha esetleg rosszullét vagy tűz lenne, akkor is gyorsan be lehet jutni egy csavarhúzóval.
2010. aug. 11. 16:59
28/39 anonim válasza:
Nekem van zár az ajtómon, igaz nem működik, mert az ajtófélfából letört egy kis darab, de ha becsukom az ajtóm, azzal tudatom a többiekkel, hogy ne jöjjenek be, mert gépezek (vagy éppen mást csinálok:D). Ja és amikor bemegyek a tesómhoz, kopogok, megvárom amíg azt nem mondja hogy "Gyere!" és bemegyek. Ennyi.
13/F
2010. aug. 11. 17:01
29/39 anonim válasza:
Igen igen Igen Természetes dolog
2010. aug. 11. 17:08
30/39 anonim válasza:
Aki szerint: "Alapvető dolog hogy be tudja zárni az ajtaját. 14 évesen is.", az mit ajánl azoknak a családoknak akik egy szobában élnek 4en, például? :)
Ezzel nem azt mondom hogy ha valakinek szar akkor másnak is legyen az, csak azt hogy egyáltalán nem alapvető jog, teljesen jól el lehet élni egy normális családban zárak nélkül is. Nemnormális családban meg felteszem nem kérdés hogy lehet e zár vagy nem: NEM lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!