Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bocsánatot kellene kérnem?

Bocsánatot kellene kérnem?

Figyelt kérdés

Tegnap este anyámmal és a nagyanyámmal össze vesztem. Vettem MAGAMNAK csípős zacskós levest...Megcsináltam de otthagytam néhány percre a konyha asztalon mert volt egy kis dolgom...Ők pedig úgy voltak vele hogy miért ne belekostolnak (előre szóltam hogy ez CSÍPŐS. Amit ők nem bírnak). Amikor vissza jöttem az fogadott hogy kiöntötték és arról beszéltek mennyire nem vagyok normális na meg ebbe fogok belehalni mint egy nem tudom milyen férfi aki állandóan csípős paprikát evett.

Nincs saját szobám (azaz lenne de azon járkál át mindenki) szóval anyumhoz mentem be. Ekkor még csak annyit mondtam nekik hogy oké és hagyjanak békén ezzel. Bő fél óra múlva nagyanyám jön be a szobába hogy figyeljek rá...Na ekkor pattantam fel a székből és mondtam azt hogy köszönöm de nem vagyok kíváncsi rá! Nem érdekel hogy ki mibe halt bele és nem mindennap eszem ilyen dolgokat...Miután kijöttem hallottam ahogy szidni kezdett anyámmal együtt ami nekem rosszul is esett meg nem is voltam jól (pánikbeteg vagyok és tegnap megint pánikrohamom volt) szóval felemelve a hangom mondtam nekik hogy hagyják már abba és néhányszor belevertem a falba (sokszor ha nem érzem jól magam vagy dühös vagyok ezt csinálom mert lenyugtat...).

Ezután kint aludtam a kis átjáró szobában a földön. Reggel pedig hallottam hogy ahogy arról beszélnek addig nem fognak hozzám szólni amíg nem kérek bocsánatot a viselkedésem miatt..

Én nem érzem úgy hogy rosszat tettem...3 nap múlva betöltöm a 18at de még mindig beleszólnak abba mit vegyek fel,mit egyek vagy kivel találkozzak stb. Voltam pszichiátrián és pszichológusnál is...Mind kettő azt mondta hogy a családi helyzetből alakult ki nálam szorongás és pánikbetegség...

Miért nekem kell mindenért bocsánatot kérnem? Tőlük egyszer sem hallottam még ezt a szót pedig volt amikor én is megérdemeltem volna! Állandóan nekem kell megalázkodnom és ebből elegem van de nagyon...Apám szerint muszáj ezt csinálnom amíg anyujékkal lakom mert csak így lesz béke hisz ők sosem ismerik be ha hibáznak és ő is ezért lépett le....

2020. nov. 29. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

Minden csoda három napig tart.

Viszont ebből nem kellett volna "csodát" csinálni.

2020. nov. 29. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
3%

Nyilván nem normális amit csinálnak, DE, a fal csapkodásról, és az ordítozásról te is leszokhatnál, mert az idegbeteg embereket nem tűrik meg sehol.

Munka, költözés, és probléma megoldva.

2020. nov. 29. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rajuk, hagy mondjak. Meghallgatod oket, addig ugy sem lesz nyugtod toluk ilyen helyzetben. En is harcoltam allandoan az igazamert anyamekkal, de semmi ertelme nem volt, csak magamat idegesitettem fel, olyan volt, mintha a falnak beszelnek. Aztan megvartam, amig szepen elmondjak az okossagot, bologattam es ennyi volt, le volt zarva a sztori. Ettol fuggetlenul nem erdekelt a velemenyuk, mert rendre olyan hulyesegeket beszeltek, hogy a hajam egnek allt. Peldaul probalta nekem megmagyarazni, hogy 18 evesen ne borotvaljam a labamat nyaron se, mert az uristen, probalta megmagyarazni, hogy miert ne baratkozzak a barataimmal. Vagy egy szakitasnal azt probalta elmagyarazni, hogy bosszubol szakitott velem a parom (mindent jobban tudott termeszetesen), mert honapokkal azelott szoltam a mosatlan tanyerokert, es varta a megfelelo pillanatot, hogy mikor esik majd nekem legrosszabbul a szakitas. Elkoltoztem, amint tudtam.
2020. nov. 29. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Azért az elég fura, hogy a családjával együtt élő fiú MAGÁNAK, csak magának vesz otthonra kaját. Miből, hogyan, aztán megfőzi, ételszag, és meg se kínálja a családtagokat.
2020. dec. 1. 05:43
 15/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Úgy értettem, hogy "az ősök" viszik túlzásba.
2020. dec. 1. 07:36
 16/16 anonim ***** válasza:
65%

14

Gondolom azért nem kínálta meg őket, mert tudja, hogy nem szeretik a csípőset. Persze ettől függetlenül meg lehetett volna, és lehet, hogy meg is akarta, csak közben kiöntötték.

Egyébként miért ne vehetne csak magának? Ne egyen semmi olyat, amit más nem szeret?

2020. dec. 1. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!