Hogyan mondjam el apának, hogy iPhone 11-et kérek/kérnék karácsonyra?
Kérdező!
Amennyiben igaz amit írsz és tényleg kamu kérdést írtál akkor gratulálok mert ezt keményen benyelte mindenki, mestere vagy a kamu kérdés gyártásának😂😂
Ha csak fedni akarod ezzel magad akkor azt üzenem, hogy ne szégyelld magad emiatt, ha úgy érzed arra van szükséged kérd nyugodtan. Attól mert más nagyképűségnek gondolja, attól még nem feltétlenül az. Én követtem ezt a kérdést és borzasztó hány megkeseredett ember van körülöttünk. Én szülinapomra autót kértem tavaly, nem kaptam meg de kicsit se szégyelltem magam ettől függetlenül😅
Nekem mindegy, mert sokan tényleg kérnek simán ilyen drága telefont akkor is, ha egyáltalán nem gazdagok.
Tényleg az érdekelne továbbra is, hogy mi az a funkció, amit csakis a legújabb modell tud és nélkülözhetetlen egy átlagos tinédzser számára. De választ erre nem kaptam, csak görcsös kötözködést (most nem rád gondolok, kérdező).
Fogod -> megveszed -> örülsz
Így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!