Hogyan mondjam el apának, hogy iPhone 11-et kérek/kérnék karácsonyra?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 23:31
31/53 anonim válasza:
Igen, a 400 milliós ház és a sokmilliárdos magángép kiválóan reprezentál egy telefont, amit minden 2. tini zsebében megtalálsz.
32/53 anonim válasza:
#31 Érteni kéne a szarkazmust... -_- Egyébként igen, kiválóan reprezentálja, mert ha annyira tele lennének lóvéval, hogy zsebből kirázzák, akkor már rég megkérdezte volna. Tehát a lényeg ugyanaz.
33/53 anonim válasza:
Úr isten... Mi a baj a mostani telefonoddal? Elromlott? Nem lehet már vele telefonálni? Vagy apuci pénzén akarod verni a csalánt a faszoddal a suliban, hogy neked megvan a legújabb Ifos, ami semmiben nem különbözik kinézetre az 5 6 évvel ezelőttiektől?
34/53 anonim válasza:
Nem opció, ha a saját fizetésedből veszed meg magadnak?
35/53 anonim válasza:
Utolsó, szerinted aki ilyen kérdést tesz fel, fog valaha dolgozni az életében?
36/53 anonim válasza:
Hogy le lettem szavazva par feltunesi viszketegsegben szenvedo naplopo tini altal. 😭😭😂
37/53 anonim válasza:
Nekem soha nem lett volna pofam ilyet kérni... az első okos telefonomat valami samsungot a saját osszesporolt penzembol vettem, utána megtetszett az IPhone de tisztaban voltam vele hogy milyen drága ezért diák munkával osszeszedtem az arat :) sokkal jobb volt hogy magamnak vettem és a saját pénzemen :)
38/53 anonim válasza:
Ti nem kommunikaltok otthon? Mi ebben a nehez? Ha van ra penzetek, ugyis megveszi. Ha nem, akkor pedig beered egy olcsóbb szeriaval. Ez abszolut nem azon mulik, hogy hogy adod el neki, hanem hogy van-e erre keret. 😂 Hany eves vagy, ha szabad kerdeznem?
39/53 anonim válasza:
Miért van neked erre szükséged?
Én csak ennyit kérdeznék tőled.
Az nem válasz rá, hogy azért mert mindenkinek olyan van, ez a divat, nagyobb a kamerája, stb...
Nyomós indokot kérnék tőled, hogy miért pont Iphone 11 kell.
40/53 anonim válasza:
39-es:ilyen bonyolult kerdeseket ne tegyel fel egy tizenevesnek. :D Ha valoban ertene hozza, lenne elegendo felretett penze is, vagy munkaja, amibol meg tudna maganak venni. Gondolom egyik sincs, igy az utolso mentsvara az edesapjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!