Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el apának,...

Hogyan mondjam el apának, hogy iPhone 11-et kérek/kérnék karácsonyra?

Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 23:31
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
24%
Apa, tudod egész évben kitűnő voltam, dolgoztam suli mellett és összeszedtem telefon árának a felét, kérlek, azt szeretném karácsonyra hogy pótoljátok ki, ha lehet. Ha nem, azt is megértem.
2020. nov. 26. 05:45
 12/53 anonim ***** válasza:
84%

Több, mint 200 ezres telefont akarsz karácsonyra? Nézd,ha apás és anyád is többszázeres hobbi cuccokkal mászkál, meg dolgozó emberként bármit megvehetnek maguknak, nem kell nézni az árakat, akkor semmi gond, mert valószínű, hogy neked is gond nélkül megveszik, és még örülnek, hogy legalább elmondod, minek örülnél és nem nekik kell kitalálni. Ráadásul ilyen esetben szerintem felesleges azzal érvelni, hogy milyne jó gyerek vagy, hiszen az alapnak kellene hogy legyen, amit itt felsoroltak páran (jó jegy, tiszta környezet stb).

Ha nem ez a helyzet, akkor inkább visszaszállnék a földre, és visszább venném az igényeket arra a szintre, ahol a szülők vannak. Pofám nem lenne ekkora értékben ajándékot kérni úgy, hogy mondjuk az, aki megkeresi az árát , meg egy nyamvadt cipőn spórol magának, vagy magának messze nem vesz meg semmi olyat, ami hasonló értéket képviselő (kedvtelési célokat szolgáló) eszköz.

2020. nov. 26. 06:28
 13/53 anonim ***** válasza:
13%
Összejött egy pár iPhone-hater, ahogy látom :D korlátoltak, bezzeg ha valami Samsung-flagship telót kért volna, vagy ilyesmi, akkor arra nem szólna be senki. Leírnám még, hogy mi a bajom a haterekkel, de ahogy az angol mondja "haters gonna hate" szóval inkább hagyjuk :D a kérdésre válaszolva, az előttem szólókhoz csatlakoznék: ha látod, hogy megtehetik, akkor kérdezz rá.
2020. nov. 26. 07:27
 14/53 anonim ***** válasza:
85%
Először is várd meg, hogy megkérdezik-e, mit kérsz karácsonyra. Másrészt ha kőgazdagok lennének se lenne képem ilyet kérni.
2020. nov. 26. 07:54
 15/53 anonim ***** válasza:
93%

Kérni kérhetsz bármit

Az már más kérdés hogy meg is kapod-e

2020. nov. 26. 08:03
 16/53 anonim ***** válasza:
69%
Én mindig megkérdezem előre mekkora összeget szánnak rám.
2020. nov. 26. 10:04
 17/53 anonim ***** válasza:
12%

Jézusom, akik itt írnak, azok nem jártak még egy véletlenszerű középiskolában sem, vagy környékén?

Szinte minden lányka zsebében 0-2 éves Apple mobil van, azért ez nem olyan különleges kérés.

Valószínűleg a kérdező is fel tudja mérni, hogy a szülei a kenyéren spórolnak-e, vagy éppen apuka hobbija egy hétvégén meghaladja a kis teló árát.

2020. nov. 26. 11:40
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem csak tedd fel a kérdést nekik. Ha van rá keretetek akkor megkapod, ha nincs nem.

Az enyém egy régebbi IPhone amit a saját diákmunkás pénzemből vettem, de nem is kérnék újabbat mert egyrészt értelmetlen(nagyon kevés funkció tér el az előzőktől) másrészt a szüleim nem keresnek annyit hogy nekem IPhone 11et vegyenek karácsonyra.. És akkor még a tesóm sehol sincs.

Mármint lehet hitelt is felvenni rá ahogy azt sokan teszik, de az meg ugyanúgy hülyeség.

2020. nov. 26. 13:26
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

De azért azt is nézd meg hogy a lánykák meg a fiúcskák nagy részének nem zsebből veszi a dolgokat a szülő:D

A nyáron olyan helyen dolgoztam ahol telefonokat is árulnak mint kisegítő, és ne tudd meg hány szülő jött IPhonet venni a 13-14 éves gyerekének részletre:D És akkor ugye még abba bele sem láttunk hogy hányan vesznek fel hitelt..

2020. nov. 26. 13:32
 20/53 anonim ***** válasza:
15%
17 vagyok friss jogsis, bmw 316i compactot szeretnék karácsonyra hogy mondjam el apucinak?
2020. nov. 26. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!