Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el apának,...

Hogyan mondjam el apának, hogy iPhone 11-et kérek/kérnék karácsonyra?

Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 23:31
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként az engem is nagyon érdekelne, hogy egy középiskolás kis tinikének pontosan melyik is az a tulajdonság a legújabb Iphoneban, vagyis egy alapvetően üzletembereknek készült telefonban, amire okvetlenül szüksége van és SEMMI más régebbi modell, ne adj isten, más márka nem tudja.
2020. dec. 1. 14:44
 42/53 anonim ***** válasza:
26%

Az itteni válaszolók nem ebben a világban élnek...

"alapvetően üzletembereknek készült telefon"

10/9 üzletember azt sem tudja, milyen telefon van a zsebében.

Az évi 6 milliárdos forgalmat bonyolító munkahelyem tulajdonosa 2 évvel ezelőttig nyomógombost használt, azért cserélte le, mert volt egy betörés és azóta nézni akarja a kamerákat, amit csak okostelefonon tud.

Egy szaros telefonon pedig nem tudom, mit rugóztok.

Egy sima 11-es iPhone 200 000 forint jelenleg, 10/7 diák zsebében drágábbat találsz.

2020. dec. 1. 14:51
 43/53 anonim ***** válasza:
78%

Továbbra is hiába vergődsz, mert nem, marhára nem járkál a magyar diákok 70%-a ilyen drága készülékekkel. Feleslegesen pattogsz olyannal, ami nem igaz.

Az üzletemberekről meg te ne oktass ki EGYETLEN ember alapján, ráadásul megint olyan számadatokkal dobálózol, ami marhára nem igaz, sőt egyenesen nevetséges annak tükrében, hogy egy üzletembernek nagyon is praktikus egy olyan sok funkcióval bíró telefon, ő valóban ki is tudja használni a kölykökkel ellentétben, akiknek villogni kell.

Iskolában és üzletemberekkel (igazán gazdagokkal is) dolgoztam/dolgozom, szóval lehet, kicsit jobban is tudom az arányokat, mint te, aki nem jár már suliba (mert akkor nem írnál ekkora butaságokat) és egyetlen üzletembert tudott felhozni példának. Ja tudom, most majd mindjárt jössz, hogy igazából te tanár vagy és naponta adsz magánórákat vezetőknek is.

2020. dec. 1. 14:58
 44/53 anonim ***** válasza:
24%

Mégis, milyen plusz, üzletembereknek fontos funkciója van a 12 pro max-nak, ami nincs egy 80 ezres telefonnak?

Dehát mindegy, kisstílűek vagytok, játszátok el, hogy akkora dolog egy 200 ezres mobil, hogy nem kérheti karácsonyra egy gyerek úgy, hogy egyébként nem is tudjuk, milyen helyzetben élnek.

2020. dec. 1. 15:01
 45/53 anonim ***** válasza:
73%
#42 A magyar diákok 50%-át csoda ha fel tudják a gondviselői öltöztetni normálisan, nemhogy drága telefont adjanak a zsebébe.
2020. dec. 1. 15:03
 46/53 anonim ***** válasza:
85%
#44 😂😂 Senki se beszélt arról, hogy nem kérheti. Akár helikoptert is kérhet. Csak valaki korábban feldobott egy kicsit más témát azzal kapcsolatban jegyeztünk meg pár dolgot.
2020. dec. 1. 15:08
 47/53 anonim ***** válasza:
72%
Most megkoveztek, de en 26 evet kibirtam Iphone es barmilyen Apple termek nelkul. Jo, kb 10 eve volt egy regi fajta ipd nanom ha meg tudjatok mi az. Most kaptam az uj munkahelyemen egy iPhonet, de annyira nem bekultem ki vele, hogy tenyleg csak arra hasznalom, hogy a kollegakkal kommunikaljak, amugy meg semmire.
2020. dec. 1. 15:08
 48/53 anonim ***** válasza:
57%

Erre a fórumra ezek alapján tényleg a társadalom alsóbb rétege reprezentálódik.

Én a környezetemben azt látom, hogy lakást, autót, esküvőt finanszíroznak a gyereknek (nem nagyvállalkozók, egyszerű értelmiségiek, kisvállalkozó szakmunkások, stb.), nem pedig egy szaros telefonon rugóznak.

2020. dec. 1. 15:09
 49/53 anonim ***** válasza:
93%
#48 Az én családomban is van ilyen, sőt a többség ilyen, de attól mert mi olyan körülmények között élünk, sokan nem. Jó igen, túloztam az 50%-al,jó az 30-nak is de az is túlzás, hogy 70%-nak drága telefon van a zsebébe meg Gucci cuccba jár.
2020. dec. 1. 15:27
 50/53 A kérdező kommentje:
bocs mindem velem egykorutol az idosebbektol pedig elnezest de csak vicceltem ezzel a kerdessel😅
2020. dec. 1. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!