Hogyan mondjam el apának, hogy iPhone 11-et kérek/kérnék karácsonyra?
Az itteni válaszolók nem ebben a világban élnek...
"alapvetően üzletembereknek készült telefon"
10/9 üzletember azt sem tudja, milyen telefon van a zsebében.
Az évi 6 milliárdos forgalmat bonyolító munkahelyem tulajdonosa 2 évvel ezelőttig nyomógombost használt, azért cserélte le, mert volt egy betörés és azóta nézni akarja a kamerákat, amit csak okostelefonon tud.
Egy szaros telefonon pedig nem tudom, mit rugóztok.
Egy sima 11-es iPhone 200 000 forint jelenleg, 10/7 diák zsebében drágábbat találsz.
Továbbra is hiába vergődsz, mert nem, marhára nem járkál a magyar diákok 70%-a ilyen drága készülékekkel. Feleslegesen pattogsz olyannal, ami nem igaz.
Az üzletemberekről meg te ne oktass ki EGYETLEN ember alapján, ráadásul megint olyan számadatokkal dobálózol, ami marhára nem igaz, sőt egyenesen nevetséges annak tükrében, hogy egy üzletembernek nagyon is praktikus egy olyan sok funkcióval bíró telefon, ő valóban ki is tudja használni a kölykökkel ellentétben, akiknek villogni kell.
Iskolában és üzletemberekkel (igazán gazdagokkal is) dolgoztam/dolgozom, szóval lehet, kicsit jobban is tudom az arányokat, mint te, aki nem jár már suliba (mert akkor nem írnál ekkora butaságokat) és egyetlen üzletembert tudott felhozni példának. Ja tudom, most majd mindjárt jössz, hogy igazából te tanár vagy és naponta adsz magánórákat vezetőknek is.
Mégis, milyen plusz, üzletembereknek fontos funkciója van a 12 pro max-nak, ami nincs egy 80 ezres telefonnak?
Dehát mindegy, kisstílűek vagytok, játszátok el, hogy akkora dolog egy 200 ezres mobil, hogy nem kérheti karácsonyra egy gyerek úgy, hogy egyébként nem is tudjuk, milyen helyzetben élnek.
Erre a fórumra ezek alapján tényleg a társadalom alsóbb rétege reprezentálódik.
Én a környezetemben azt látom, hogy lakást, autót, esküvőt finanszíroznak a gyereknek (nem nagyvállalkozók, egyszerű értelmiségiek, kisvállalkozó szakmunkások, stb.), nem pedig egy szaros telefonon rugóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!