Mit szoktatok csinálni hogy a szüleitől pénzt csaljatok ki?
Nekem 2 hétbe telik hogy el érjejem amit akkarok van mikor nem sikerül nem vagyok túl meg gyözö el bénázon.
Ti hogy szoktátok meg gyözni a szüleitek.
Ha valamit meg szeretnék venni, megkérdezem, hogy megvehetnénk-e. Ha a szüleim túl drágának ítélik, akkor nem vesszük meg. Sulis vagyok, nem dolgozok, úgyhogy ez van, el kell fogadni.
Ha kapsz zsebpénzt, kezdj gyűjtögetni. Abba már nem szólnak bele, hogy a saját gyűjtött pénzed mire költsd, főleg ha nem tájékoztatod őket arról, hogy számra pontosan mennyid van vagy mennyid nincs.
Nyehehehehe :D
Sosem volt ilyenre szükségem. Vagy megkaptam/megvettem vagy ha túl drága volt nekik/nekem, akkor nem lett megvéve.
Privátra nem írok vissza,de ha az alapokra sincs pénz miért nem vettek szüleid kotont inkább.. Diákmunka.. Mást nem tudok javasolni én sem, ha cipőre se futja,nem kell szaporodni.. :(
70F
Normális ember nem hazudik senkinek, nem csal ki senkitől pénzt!
Ha a szüleitől teszi, az még főbenjáróbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!