Meggyűlölnéd a saját gyereked, ha kiderülne, hogy meleg? Megtennél minden azért, hogy tönkre tedd az életét, vagy csak simán kitagadnád, és kidobnád otthonról?
Mivel egy gyereknek sem jó az, ha az anyja képtelen felnevelni, ugyanis nincs pénz, amiből ételt vegyen, ezért IGEN! A legtöbb esetben az! Ha valaki nem vigyázott eléggé, vagy nem volt pénze gumira de mégis lefeküdt valakivel, és tudja, hogy nincs miből felnevelnie a gyereket, akkor a legértelmesebb dolog, amit tehet, hogy elveteti, mert az a gyerek egy idő után úgyis csak a gyerekotthonban fog kikötni, ahonnan nem biztos, hogy 18 éves koráig bármikor is kikerül, vagy ha mégis, egy életre megnyomorodik lelkileg. Ha meg mégse, akkor lehet, hogy ott fog koldulni az utcasarkon. EZ NEM ÉLET!
CSAK akkor önző dolog az abortusz, ha a rózsaszín plázacica, akit a férje eltart, nem szüli meg a gyereket, mert még a végén eldeformálódna a tökéletes alakja. Na ez önző dolog, de az ilyen inkább ne is szüljön gyereket, mert borzalmas anya lenne belőle, aki minden frusztrációját a gyerekén vezeti le, és őt hibáztatja azért mert "elrontotta" az alakját.
A túlnépesedésről meg már inkább nem is beszélek....Már túl vagyunk azon, hogy muszáj legyen minden gyereket megszülni.
Ha csak az érzelmeinket használnánk gondolkodásra, már rég tönkrement volna az emberiség! Ugyanez, ha csak az eszünket használnánk. Meg kell érteni, hogy a kettő csak együtt működik! A racionális döntés pedig sokszor üti az érzelem érveit, mégis muszáj mérlegelni!
Te b + nagyon hülye vagy.
Ha meleg, ha nem , a gyerekemet csak nem fogom +utálni.Am sokan a szülők, a környezet,és a nevelés miatt lesznek melegek.
"Am sokan a szülők, a környezet,és a nevelés miatt lesznek melegek."
Mielőtt baromságot írsz, nézz már utána egy kicsit legalább...
Az egyik kommentező leírta az okok, keresd vissza.
ár bocs, de én ezt egy olyan embertől hallottam akiben és akinek a véleményeiben +bízom.És ha belegondolsz, van benne vmi. Ugyanis ha egy kisfiú gyerekkorában csak babákkal játszik, 90 %-ban nem hetero lesz belőle.........
És tudom, h ez off vt, de az előző 2 válaszoló is off-olt.
Én closet biszexuális vagyok. Nem lesz coming out, mert hálistennek a nőkkel is tök jól elvagyok, illetve mert tudom, hogy a családom nem feltétlenül venné jól (volt egy meleg családtagom).
Igen, valós probléma az, amit a kérdező kérdez. Ha meleg lett a gyerek, az nem csak egy szociális stigmaként érvényesülhet az egész családra, de a saját bukásod láthatod benne. Ami igaz lehet genetikai szemszögből, de semmiképp neveltetésből. Tudtam én már 10 évesen is, hogy más is vonz a lányokon kívűl, és ezen az sem változtatott volna, ha Balaton helyett a hegyekbe megyünk nyaralni. Viszont sokan ezt nem fogják tufni felfogni, mert a saját egójuk felemészti az emberségüket.
Nem, engem nem érdekelne ha homoszex a gyerek, amíg normális emberként viselkedik és nem vonul fel full-dildós-latex búslakodós cuccban, hogy tovább provokáljon. Bár akkor inkább támogatnám, hogy egy elfogadóbb országban találja meg a helyét.
Viszont a legtöbb ember tudatlan, és ha valaki tudatlan, intoleráns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!