Meggyűlölnéd a saját gyereked, ha kiderülne, hogy meleg? Megtennél minden azért, hogy tönkre tedd az életét, vagy csak simán kitagadnád, és kidobnád otthonról?
08.52 vagyok, aki szerint provokatív.
Hát lehet, hogy bizonyos szint alatt ez a szokás, de én ismerek olyan szülőket, akiknek meleg a gyerekük, köztük nagyon vallásosakat is, és nem tagadták ki a srácot. Fájlalják nagyon, el nem fogadták a helyzetet, de a fiú továbbra is velük él (egyetemista), szeretik nagyon, nem piszkálják vele. Egy másik ismerősöm (lány) meg egyenesen odavitte a barátnőjét az anyjához lakni.
A "legdurvább" eset, amiről tudok, egy olyan férfié, aki nem mondta el otthon, de az ő szülei is sejtik.
mikor megszültem és odatették a hasamra életem legszebb pillanata volt. tanítottam, neveltem, gondoskodtam róla, szerettem. remek ember lett, nagyon jó a kapcsolatunk. a szexuális beállítottsága, amiről egyébként nem tehet kevés ahhoz, hogy a saját gyermekem kidobjam vagy tönkre tegyem az életét. azt akarom, hogy boldog legyen és mindegy hogy éri ezt el, amíg másokat nem bánt.
aki ezért kidobja a gyerekét, sőt még az életét is tönkre teszi az sosem volt anya a szó szoros értelmében, sosem szeretett annyira. aki igen, az tudja, hogy ez milyen csodálatos kapcsolat és nem lenne képes ezt tenni. szerintem.
"Megtennél minden azért, hogy tönkre tedd az életét, vagy csak simán kitagadnád, és kidobnád otthonról?"
Ugye ezt magad sem gondolod komolyan..???
Nem gondoltam komolyan??? De...
A kérdésem hátterében a nemrég olvasott sorok állnak:
"Apám torka szakadtából ordított nekem, hogy menjek oda a számítógép elé. Mikor leültem a székre, megfagyott bennem a vér, ugyanis az egyik társkeresőn lévő adatlapom volt megnyitva. Mint kiderült, nővérem egyszer látta, hogy felmegyek erre az oldalra, és beregisztrált egy kamunévvel, hogy apámnak megmutassa a bizonyítékot. Nem volt sok időm azon tanakodni, hogy mégis miért tette, de megkaptam később a választ rá. Azért csinálta, mert így állt rajtam bosszút, mivel engem jobban szerettek, mint őt. Visszatérve a helyzetbe: apám azt ordibálja nekem, hogy mocskos b*zi, és hogy hányni tudna tőlem, miközben megvert. Egy pillanatban ki tudtam szabadulni az ökle alól, és kifutottam a lakásból. Miközben lefelé futottam a hatodik emeltről a lépcsőn, hallom, hogy ordibál továbbra is. Sokkos állapotba kerültem. Csak sírtam, nem tudtam, mit tegyek. Arra gondoltam, hogy elutazok a semmibe, öngyilkos leszek és hasonlók."
Egyiket sem tenném. Én az szülője vagyok,akinek nem aa dolga, hogy ítélkezzen a gyermeke felett, hanem, hogy támogassam és szeressem, akkor is, ha nem pont olyan, amilyennek szeretném elképzelni.
Merthogy nem ő akart megszületni, hanem én akartam őt. Minden jóval és rosszal együtt, és akármit tesz, a boldogságát akarnám. Épp azért, mert szeretem...
Soha!!! A gyermekem a gyermekem.semmi köze a szeretetemnek az ő szexuális életéhez.
3 -kamasz fiam van és még 3 gyermeket kaptam ajándékba a páromtól.Még így,hogy a másik 3 gyermeknek nem én vagyok a vérszerinti anyukája sem tudom azt elképzelni,hogy ha valamelyikről-bármelyikről kiderűlne,hogy más akkor meggyűlölném.
Biztosan sírnék,kicsit kétségbeesnék de nem előtte.
az is biztos,hogy nagyon furcsa lenne ha pl. hazahozná a barátját-szerelmét.De ha az anya,apa azt látja,hogy a gyermeke boldog akkor ő is azzá válik.
Hisz ne feledjük el!A gyermekeink sikere a mi sikerünk is mint ahogyan a kudarcaik is...
Üdv.:Krisztin
11:10-es válaszoló.
Örülök, hogy rendkívül jó olvasási készséged van. Elkerülve a többi hasonló jellegű hozzászólást leírtam --> "A kérdésem hátterében a nemrég olvasott sorok állnak:" azaz nem velem történt meg, hanem ezt a történetet olvastam.
11:53-as hozzászólásra inkább nem is reagálok, annyi sületlenség és ellentmondás van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!