Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meggyűlölnéd a saját gyereked,...

Meggyűlölnéd a saját gyereked, ha kiderülne, hogy meleg? Megtennél minden azért, hogy tönkre tedd az életét, vagy csak simán kitagadnád, és kidobnád otthonról?

Figyelt kérdés
A kérdés természetesen szülőkhöz szól.
2010. aug. 11. 08:31
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%

08.52 vagyok, aki szerint provokatív.

Hát lehet, hogy bizonyos szint alatt ez a szokás, de én ismerek olyan szülőket, akiknek meleg a gyerekük, köztük nagyon vallásosakat is, és nem tagadták ki a srácot. Fájlalják nagyon, el nem fogadták a helyzetet, de a fiú továbbra is velük él (egyetemista), szeretik nagyon, nem piszkálják vele. Egy másik ismerősöm (lány) meg egyenesen odavitte a barátnőjét az anyjához lakni.

A "legdurvább" eset, amiről tudok, egy olyan férfié, aki nem mondta el otthon, de az ő szülei is sejtik.

2010. aug. 11. 09:01
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

mikor megszültem és odatették a hasamra életem legszebb pillanata volt. tanítottam, neveltem, gondoskodtam róla, szerettem. remek ember lett, nagyon jó a kapcsolatunk. a szexuális beállítottsága, amiről egyébként nem tehet kevés ahhoz, hogy a saját gyermekem kidobjam vagy tönkre tegyem az életét. azt akarom, hogy boldog legyen és mindegy hogy éri ezt el, amíg másokat nem bánt.

aki ezért kidobja a gyerekét, sőt még az életét is tönkre teszi az sosem volt anya a szó szoros értelmében, sosem szeretett annyira. aki igen, az tudja, hogy ez milyen csodálatos kapcsolat és nem lenne képes ezt tenni. szerintem.

2010. aug. 11. 09:16
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

"Megtennél minden azért, hogy tönkre tedd az életét, vagy csak simán kitagadnád, és kidobnád otthonról?"

Ugye ezt magad sem gondolod komolyan..???

2010. aug. 11. 09:47
 14/48 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam komolyan??? De...

A kérdésem hátterében a nemrég olvasott sorok állnak:

"Apám torka szakadtából ordított nekem, hogy menjek oda a számítógép elé. Mikor leültem a székre, megfagyott bennem a vér, ugyanis az egyik társkeresőn lévő adatlapom volt megnyitva. Mint kiderült, nővérem egyszer látta, hogy felmegyek erre az oldalra, és beregisztrált egy kamunévvel, hogy apámnak megmutassa a bizonyítékot. Nem volt sok időm azon tanakodni, hogy mégis miért tette, de megkaptam később a választ rá. Azért csinálta, mert így állt rajtam bosszút, mivel engem jobban szerettek, mint őt. Visszatérve a helyzetbe: apám azt ordibálja nekem, hogy mocskos b*zi, és hogy hányni tudna tőlem, miközben megvert. Egy pillanatban ki tudtam szabadulni az ökle alól, és kifutottam a lakásból. Miközben lefelé futottam a hatodik emeltről a lépcsőn, hallom, hogy ordibál továbbra is. Sokkos állapotba kerültem. Csak sírtam, nem tudtam, mit tegyek. Arra gondoltam, hogy elutazok a semmibe, öngyilkos leszek és hasonlók."

2010. aug. 11. 10:22
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Uh...ez elég szörnyű :S Azóta megoldódott a helyzet? Apádat meg jól meg kéne verni, bár az sem segítene...
2010. aug. 11. 11:10
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
engem már most azzal oltogat mindenki h a fiam meleg lesz,mert lányos dolgai vannak, dehát még pici. de engem nem fog érdekelni attól még az én picikém lesz. 1 éve láttunk egy filmet a párommal, gyűlölt másság a címe. párom aki nem bírja a melegeket teljesen kivolt a film végén, ledöbbentem rajta, és mondta h ha a fiunkról kiderülne akkor is a mienk maradna.
2010. aug. 11. 11:14
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem tenném. Én az szülője vagyok,akinek nem aa dolga, hogy ítélkezzen a gyermeke felett, hanem, hogy támogassam és szeressem, akkor is, ha nem pont olyan, amilyennek szeretném elképzelni.

Merthogy nem ő akart megszületni, hanem én akartam őt. Minden jóval és rosszal együtt, és akármit tesz, a boldogságát akarnám. Épp azért, mert szeretem...

2010. aug. 11. 11:25
 18/48 anonim válasza:
100%

Soha!!! A gyermekem a gyermekem.semmi köze a szeretetemnek az ő szexuális életéhez.

3 -kamasz fiam van és még 3 gyermeket kaptam ajándékba a páromtól.Még így,hogy a másik 3 gyermeknek nem én vagyok a vérszerinti anyukája sem tudom azt elképzelni,hogy ha valamelyikről-bármelyikről kiderűlne,hogy más akkor meggyűlölném.

Biztosan sírnék,kicsit kétségbeesnék de nem előtte.

az is biztos,hogy nagyon furcsa lenne ha pl. hazahozná a barátját-szerelmét.De ha az anya,apa azt látja,hogy a gyermeke boldog akkor ő is azzá válik.

Hisz ne feledjük el!A gyermekeink sikere a mi sikerünk is mint ahogyan a kudarcaik is...

Üdv.:Krisztin

2010. aug. 11. 11:32
 19/48 anonim ***** válasza:
19%
Tudomásul venném, bár nagyon nem örülnék neki.A párját viszont nem tudnám elfogadni, vagyis, hogy előttem öleljék át, csókolják meg egymást stb.Természetesen továbbra is a gyerekem lenne, de megkérném, hogy hozzánk egyedül jöjjön. Számomra a homoszexualitás természet és társadalomellenes, hiszen az ilyen párok nem biztositják az emberiség fennmaradását, ha csak ők lennének, kipusztulna a lakosság.Nem véletelen, hogy sokakban ellenérzést kelt. Régen büntették, aztán betegségnek tartották, most pedig sokszor úgy érzem, kötelező lesz, legalábbis a média ezt sulykolja.Nem zavar addig, amig nem mennek az utcára és nem tüntetnek feltűnő módon. Mi heterók sem visszük az utcára a nemiségünket, akkor nekik miért fontos ez ? Nem látják, ezzel mennyi ellenérzést keltenek, migha csendben élnék az életüket, ahogy mi is, minden mehetne a maga utján?
2010. aug. 11. 11:53
 20/48 A kérdező kommentje:

11:10-es válaszoló.

Örülök, hogy rendkívül jó olvasási készséged van. Elkerülve a többi hasonló jellegű hozzászólást leírtam --> "A kérdésem hátterében a nemrég olvasott sorok állnak:" azaz nem velem történt meg, hanem ezt a történetet olvastam.

11:53-as hozzászólásra inkább nem is reagálok, annyi sületlenség és ellentmondás van benne.

2010. aug. 11. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!