Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meggyűlölnéd a saját gyereked,...

Meggyűlölnéd a saját gyereked, ha kiderülne, hogy meleg? Megtennél minden azért, hogy tönkre tedd az életét, vagy csak simán kitagadnád, és kidobnád otthonról?

Figyelt kérdés
A kérdés természetesen szülőkhöz szól.
2010. aug. 11. 08:31
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek dawn kórós fiút,több szeretet van benne mint egy ép emberben,edig bántják elegete,Tanárok,osztálytársak egyetemen,szomszédjuk folyton mondja hogy miért nem vettették el annó mert szerinte rájuk nincs is szükség,mert nem olyan,mint mások,betegek,nem hasznosak,erről ennyit,ami egyforma az kell az emberkenk...Ami más az nem,de bizton állitom a fiuúba több szeretet emberwég jó kedv kitartás van mint ebbe a bizonyos okos szomszédba.

Szóval ezért utálják a melegeket is mert nem olyan mint ők ,nem egyforma.

2010. aug. 13. 12:40
 32/48 A kérdező kommentje:

"Sokkal kevesebb gyűlöletet szítanának, ha a melegségüket ugyanúgy megtartanák maguknak, mint én azt, hogy hetero vagyok."

Én nem értem, hogy ha vannak meleg barátaid, akkor ezt hogyan írhatod le?

Nekem pl. van egy nagyon jó barátnőm: leszbikus. A fiúk loholnak utána, mert hát a természet ilyen külsővel áldotta meg. Rajta keresztül is ismerek jó pár leszbikust, meleget akiről meg nem mondanám, hogy azok. És elég érdekes élettörténeteik vannak. Legtöbbjéről már kiderült, s azt mondták, hogy ők igyekeztek alárendelni magukat a társadalomnak: nem hirdették ezt a dolgot, elvoltak magukban. De amikor feltűnően sokáig nem volt ellenkező nemű kapcsolatuk akkor ment a pletyka. És csak pletyka volt, és kikezdték őket a suliban, munkahelyen.

Pedig tényleg férfias férfiakról és nőies nőkről beszélek.

Másfelől sulimban is volt egy srác. Nem tudom meleg volt-e, vagy csak félénk. Elvolt magában senkinek nem ártott, nem is volt b*zis se. És az osztálytársai bántották. Szóval ez az eléldegélek egyedül, meg minden rendben lesz, ha nem mondom el senkinek dolog nagyon nem működik.

Felvonulásról meg annyit, hogy tipikusan azok viselkednek, öltöznek provokatívan, akiket a hétköznapokban szó szerint leköpünk. A felvonulással nincs is gond, csak mondjuk nem a transzvesztitákkal meg a beöltözött nyunyókákkal kellene csinálni.

2010. aug. 13. 12:43
 33/48 anonim ***** válasza:
22%

"A felvonulással nincs is gond, csak mondjuk nem a transzvesztitákkal meg a beöltözött nyunyókákkal kellene csinálni." De hát éppen ezt mondom én is!! Ezért voltam képes leírni azt, amit! De ha végigolvastad volna a kommentemet, akkor ezt te is tudnád...

Igenis lehet normálisan élni melegként! Nem azt mondom, hogy el kell titkolni, hanem azt, hogy nem rib@ancnak öltözve egy kamionon táncolva kéne közölni a világgal, hogy "én bizony meleg vagyok"! Evidens, hogy a világnak kéne egy kicsit változnia, toleránsabbnak kéne lennie...eleve nem kéne, hogy az embereket ez zavarja! Az ókori Görögországban teljesen természetesnek számított, míg eközben a szegény Dawn-kórost meg ledobták a Tajgetoszról...

Amúgy gondoljatok gonosznak, de ha a gyerekemről még a terhesség során kiderül, hogy valamilyen maradandó fogyatékossága lesz, igenis elvetetem. Sok benne a szeretet, jól van, de akkor is szenvedni fog. Nem az az önzőség, ha azt mondom, hogy sok bajom lesz vele, hanem az az önzőség, ha azt mondom, hogy jaj de én csak azért is mindenáron akarok gyereket, és nem érdekel milyen lesz, nem érdekel, hogy beteg lesz és a társadalom kiveti magából, ami neki nyilván hátrányt jelent, még ha nem is mindig fogja fel...(és a Dawn-kóros igenis felfogja, ez csak tévhit, hogy nem)

2010. aug. 13. 13:14
 34/48 anonim ***** válasza:
52%
Elveted ha kiderül ha beteg csak a tökéletes gyermek kell mint egy gyép.Szép aya leszel.
2010. aug. 13. 13:17
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

semmivel sem kisebb az esélye, hogy úgymond normál családban homoszexuális lesz a gyerek. ha jobban belegondoltok nagyon sokáig nem voltak egyáltalán azonos nemű párok, sőt még manapság sem igen nevelnek gyereket. ha az országunk példáját nézzük, nyilvánvaló, hogy a legtöbb homoszexuális ember "normális" családban nevelkedett. tehát nem kisebb az esélye. Hollandiában nevelhetnek azonos nemű párok egyereket és gy többéves követéses vizsgálat kimutatta, hogy semmilyen tekintetben sem mások azok a gyerekek. nincs előtük kevesebb apa-vagy anyapélda, mint pl az egyedülálló anyák vagy apák gyermekei előtt. tehát ne állítsunk már olyat, ami mindenképpen butaság.

egy szülő sem felelős a gyermeke nemi identitásáért. akárhogy neveljük őket, ha ők úgy születnek, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. ha ez az ostoba nevelés-teória igaz lenne, akkor vagy nem lennének homoszexuálisok vagy pedig mindenkinek(még az erősen homofóboknak és a betegség-elmélet híveinek) is el kéne ismerni, hogy ha őket úgy nevelik vagy úgy kezelik akkor simán lehet belőlük homoszexuális. mert oda-vissza kellene működnie ezek szerint. milyen érdekes, hogy a heteroszexuálisok meg vannak győződve arról, hogy a nemi identitásuk megváltoztathatatlan, kőbe vésett valami, míg a homoszexuálisoké egy kinevelhető, kezelhető valami(tisztelet a kivételnek). valamelyiknek hülyeségnek kell lennie, a kettő együtt nem megy. így egy azonos nemű pár éppúgy nem változtathat a gyereke nemi beállítottságán, mint egy heteroszexuális pár. van egy olyan érzésem, hogy utóbbiak ezt minden eszközzel megpróbálnák, ha lehetne. de még mindig vannak homoszexuálisok. és itt meg is bukott a buta elmélet. nem kéne szajkózni, elég ciki.

2010. aug. 13. 13:41
 36/48 anonim ***** válasza:
91%

13:17! Tévedsz. Nem szép gyereket akarok, hanem egészségeset, a kettő nem ugyanaz. Vannak olyan gyerekek is, akik gyönyörűek, csak közben szellemileg egy zöldség szintjén állnak, ami nagyon szomorú dolog. Én leszek a rossz anya? Mert te aztán sokkal jobb leszel, aki kiteszi a gyerekét a gúnynak, a megvetésnek, az undornak...

Szerinted a Dawn-kóros nem veszi észre, hogy a többi gyerek a játszótéren nem akar vele játszani? Hogy amikor én majd meghalok, nem tudja rendesen ellátni magát, mert alig lesz hely, ahova felvennék dolgozni? Mert a szociális segélyből nem lehet megélni?

De tovább megyek: hagyjuk a Dawn-kórosokat, mert ők még az enyhébb kategória. Mi van azokkal, akik úgy születnek, hogy egész életükben csak vegetálni fognak, mert nyaktól lefelé bénák, és értelmileg semmit sem fognak fel a világból? Jól van ápolom én...de szerinted ez így élet? És mi lesz vele, ha meghalok? Bekerül egy intézetbe és egy addig tök ismeretlen valaki fogja törölni a fenekét. Nem fog fel sokat, de érez ám! És még unatkozik is, mert meg se tud mozdulni...ne adj isten még vak is, és a TV-t se élvezi.

Aztán beszéljünk az olyan anyákról, akik nem bírják nézni, hogy a gyerekük így szenved és hogy a társadalom nem fogadja el. Emiatt aztán depressziós lesz, amit a gyerek is simán átvesz, és még jobban szenved. Vagy megutálja a gyerekét egy idő után, még ha az elején volt is olyan bátor, hogy bevállalta. Ilyen is van, nem is kevés. Aztán ha szétmegy a házasság és az apa elmenekül, mert nem bírja tovább, egy fizetésből meg szociális segélyből szinte lehetetlen egy ilyen gyereket felnevelni! Nem az, hogy magamtól sajnálom a pénzt, de mi van, ha már a gyerek gyógyszereit se bírom megvenni?

Mint mondtam, önző dolog megszülni egy fogyatékos gyereket, ha még időben kiderül a betegség.

Bármilyen kegyetlen dolog is volt a Tajgetosz, de a görögök akkor is tudtak valamit...valamilyen szinten igenis igazuk volt.

Amúgy én hiszek a lélekvándorlásban, és ha egy léleknek még nem fejeződött be a pályafutása, akkor így is úgy is meg fog születni, csak legfeljebb egy másik testben. Ha újra próbálkozom, lehet hogy pont ugyanazzal a lélekkel fog megszületni a gyerekem, mint amelyik az elvetett, beteg testbe született volna.

2010. aug. 13. 14:07
 37/48 anonim ***** válasza:
20%
Lehet zöldség szintjén van szegény gyerek de inkább legyen zöldség mint érzelmi nulla mint te.
2010. aug. 13. 14:21
 38/48 anonim ***** válasza:
82%
Ne b..szogassátok a 14:07-st teljesen igaza van. Aki szerint ez érzelmi nullaság annak hiányzik egy kereke. Az amelyik az összes többit hajtja.
2010. aug. 13. 14:27
 39/48 anonim ***** válasza:
95%

14:21, te meg egy végtelenül önző ember vagy! Fontosabbak neked az érzelmeid, mint szerencsétlen gyerek érzései! Nem baj, hogy szegényt rajtad kívül senki sem fogja szeretni, de neked legalább lehet egy izéd, amit simogathatsz meg ápolgathatsz...hát erre egy kutya is jó lenne, az legalább nem szenved. Szerinted inkább a gyerek szenvedjen, mint te, amiért elvesztettél egy gyereket....na akkor most ki is a nulla érzelmileg? Mert érezni is lehet hibásan...

Én személy szerint annyira tele vagyok érzelmekkel, hogy nem bírnám végignézni, hogy milyen szörnyű életet adtam annak a lénynek, és szerintem egy idő után belerokkannék. Nem fogom hagyni senkinek, hogy szenvedjen, és nem fogok hozzá asszisztálni sem. És nem, ez még mindig nem önzőség!

Mellesleg az sem mindig kifizetődő, ha az ember csak az érzelmeire, a szívére hallgat! Néha muszáj racionálisan gondolkodni, használni a józan eszünket is!

2010. aug. 13. 14:34
 40/48 anonim ***** válasza:
38%
Miért az abortusz aztán olyan önzetlen cselekedet,szánalmas,és még hírdetik is.
2010. aug. 13. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!