Anyósom egy állnok kígyó! Mit tegyek?
A férjed sem ment utánad?
Igaza van az egyik hozzászólónak,nektek kell alkalmazkodni,mert ő van otthon,ti csak oda mentetek lakni.Ha ennyire nagy a káosz én biztos nem vállaltam volna be a második gyereket.Most nincs túl sok választásod.Vagy emberivé teszed a kapcsolatod az anyósoddal vagy meggyőződ a férjedet,hogy az albi az egyetlen olyan megoldás,ami mindenkinek jó lenne (ezt számold is ki,hogy anyagilag valóban belefér-e,ne csak kb. tudd,hogy hogy álltok,hanem pontosan) a harmadik lehetőséged pedig,hogy egyedül költözöl el.Gondolom se megtakarított pénzed,se állásod ahova visszamenj.Gáz,de ha megszületett a pici akkor önállósodj(munkával),ne függj ennyire tőlük és akkor bármikor beinthetsz,ha nem bírod a légkört és nem kell senki kedvéért maradnod,ha egyszer nem akarsz!
"Együtt élünk anyósomékkal,van egy kisfiam,várom a következőt."
Ertem, hogy a te szuleid nem adtak anyagi tamogatast, mert nem tudtak, de nezd ezt mas szemszogbol. Anyosod anyad helyett anyad, az o hazaban laksz. Oda fogadott es nem banja, hogy a majdnem 4 tagu csalad ott lakik, gyujtitek szepen naluk a penzt a sajat lakhelyetekre. O befogadott teged. Ha o nem lenne, neked meg ennyid sem lenne. Es ha tetszik, ha nem, ugy tunik, hogy tobbet tesz erted, mint a sajat szuleid, szoval ilyen szempontbol nezd a dolgokat es igazabol a sajat hazaban o igenis feletted all es orulhetsz, hogy ilyen rendes, hogy ott laktok. Sok anyos ennyit sem tesz. Ti koltoztetek oda, o nektek szivesseget tesz. Es tudod az is erdekes, hogy nem a szuleidrol irsz ki kerdest, hogy mi a jo eletet rontottak el, hogy hajlektalan sors jutott csak meg alkoholizmus, hanem az anyost bantod olyanert, ami kb. huszadrangu dolog ezekhez a letfontossagu kerdesekhez kepest. Lehet, hogy azert ilyen veled, mert felvagosnak, pimasznak tunsz kisse neki? Lehet, hogy o azert all igy hozzad, mert mindenen megsertodsz vagy valami mas. Es ha nem szol hozzad, akkor keruli a konfliktust - szoval ezek szerint elotte voltak veszekedeseitek. Probald ot jobban megerteni es meglatod, hogy akkor megtortenik a csoda, es o is normalisabb lesz. De a valtozas magunkbol indul. Ez a pocakosan ucsorgok es senki sem foglalkozik velem dolog is onzosegre, oncentrikussagra utal. En is voltam terhes, szoval tudom, hogy milyen. Nem kellene tulzasokba esni. Ettol meg az elet nem all meg, dolgozni kell masoknak is stb.
már kezdem érteni, miért mondják itthon mindig azt, hogy " ne menj férjhez, ne szülj gyereket!"
nekem is van lakásom, meg a páromnak is, de eszünk ágában sincs gyereket csinálni erre a világra....
nemhogy az anyósomékhoz...
bocs, de neked ott sok beleszólásod nincs, te vagy megtűrve!
ha a párod ilyen, azzal meg sokat nem tudsz csinálni...
Azt nem hiszem el,hogy már az első nap ilyen volt veled,amikor találkoztatok.Gondolom,kialakult vmi miatt.Lehet,hogy unja már,hogy nála lakik egy család.
Olyan nincs,hogy drága az albérlet,a férjedet állíts választás elé.Vagy mentek együtt vagy mész egymagad,nemcsak ücsörögni kell ölbe tett kézzel.
én a helyedben keresnék albit söt ki is venném,elkezdenék pakolni ha a férjed megkérdezi mit csinálsz közlöd hogy ki vettél 1 albit,költözünk és kész.
ha van pénzetek ami közös akkor fogd a pénz és cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!