Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok elvált...

Miért van az, hogy sok elvált anyuka azzal van állandóan elfoglalva, hogy miben tehet az exének keresztbe ahelyett hogy új életet kezdene?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan nőt ismerek, akinek a napi elfoglaltsága, hogy éppen mivel fenyegesse meg az exet vagy éppen futkozik a gyámügyre, hogy több pénz kell, nem ment az apa a gyerekért, nem időben ment, stb. Mellette meg semmi életük már évek óta, sokszor a pasinak meg már rég új családja van. Nem veszik észre, hogy a saját életüket mérgezik ezzel?
2020. nov. 13. 09:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%

Azt látom, hogy sok második feleség tud mindenbe belekötni, aztán mikor ő kerül ugyanoda, akkor bezzeg nem úgy gondolja, hogy had élje az életét szegény pasi az új családdal.

Nincs élete egyedülálló anyaként, miközben nem kap (elég) pénzt, és az apa tojik a láthatásra? Jé, milyen érdekes! A mocsok rí.banca nem tud a fáról pénzt szüretelni, és 24 óra egy napja. Szégyen...

Elmesélem, hogy nálunk is ez volt.

Apuka nem viszi el a gyereket. Ugyanis az új nője nem engedi. Féltékeny, hogy nem a gyerek miatt jönne, csak engem dugni. Nem fogja fel, hogy én ezt ott lezártam, mikor elkezdtem a volt férjemnek csomagolni. Sose békülnék ki vele.

De az én hibám, ha a gyerek sír a telefonban, mert az apja a ballagására se jött el. Ellene nevelem a gyereket. (Wtf?)

Minden közös ismerősnek engem magyarázott, hogy ne csodáljam, ha megcsalt, mert... Bezzeg ő! Majd megmutatja!

Aztán otthagyta a drága ex, mikor terhes lett, mire szült, egyedül maradt. Még mindig ott tart, hogy miattam szakítottak (WTF?!), és miattam nem kap elég gyerektartást, mert kizsigerelem az exem, aki miattam nem foglalkozik vele és a gyerekével.

Igazából az egész kapcsolatuk nem szólt másról már a szeretősdi alatt se, csak ő miben jobb, mint én.

Közben én tovább léptem, már haragot se érzek, egyikük se érdekel. De életem végéig engem fog szapulni a volt férjem volt szeretője. (Azóta a második nővel él együtt, vele semmi gond, a gyerekek is bírják.)

2020. nov. 13. 13:41
 22/23 A kérdező kommentje:
21es amúgy te is a nőt okolod, de ahogy írtad az ő vele közös gyerekkel se tartja az apja a kapcsolatot, hiába van egy normális párja jelenleg. Nem lehet, hogy alapból az exeddel van a probléma?
2020. nov. 13. 15:45
 23/23 anonim válasza:
63%

Nő vagyok. Beteg gyereket nevelek(mostmár egyedül).

Apuka lelepépett egy 17 éves lánnyal. Azóta a gyerek felé 3-szor nézett( jó esetbe tudunk beszélni telefonon ha az új kislány nincs a közelébe). Minden vasárnap akad valami butaság amivel feltud idegesiteni

2020. nov. 14. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!