Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy ágyneműt adok...

Ciki, ha egy ágyneműt adok ajándékba?

Figyelt kérdés

Mostohatestvérem és a párja már együtt élnek, együtt is vannak 10+ éve. Viszont a pasit az összeköltözés előtt sosem hozta hozzánk, nem jött velünk sehová és nem is ismerem nagyon. Tehát nem tudnék neki olyan ajándékot venni, amiről tudom, hogy biztosan örülne/nincs meg neki. Az meg olyan hülyén nézne ki szerintem, ha a mostohatesómnak veszek ajándékot, a párjának meg nem... Ráadásul volt a születésnapom, egy kis cserepes virágot kaptam tőle/tőlük, meg hogy majd lesz még egy ajándékom, ami egy program. 3 havonta járok haza, akkor is péntek este érek oda, vasárnap délelőtt már jövök vissza. Nálunk otthon, vidéken nincs nagy élet, ezért kicsit úgy éreztem, mintha azért mondaná ezt, hogy ne legyen ciki, hogy csak a virágot kapom (neki előtte volt a szülinapja, én ugyanakkor adtam oda az ajándékát, mint ő nekem a virágot és az "kicsit" nagyobb dolog volt). Nem azért írom ezt, mert megsértődtem volna, igazából nem érdekel nagyon... Csak nem akarok 25-30 ezret elkölteni, hogy aztán én kapjak egy gyertyát például.

Ezért arra gondoltam, hogy vennék nekik egy olyan ágyneműt, amire rá van írva, hogy "his side, her side", ilyesmit: [link] , meg kapnának mellé egy nagy Lindt desszertet, vagy Mercit.

Ez szerintetek elég? Vagy mit lehet adni, ami páros ajándék, de mégsem egy vagyon?

2020. nov. 8. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyenkor a családnak ajándékcsomagot adok. Saját magam válogatom össze és evvel kb közös ajándékot adok.
2020. nov. 8. 11:50
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Ágyneműt ne.Nekem 3 rend van olyan amit nem tudok használni,mert nem talál se a paplan,se a párnahúzat,én is ajándékba kaptam.Az ajándékcsomag szerintem is jó ötlet.
2020. nov. 8. 12:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, csak...fura. Egyáltalán honnan tudod, milyen méretű ágyneműjük van? Lehet, megveszed nekik és használni se tudják, mert nekik pl. 180x200-as a takarójuk.

Valaki javasolta a törölközőt, az is jobb lenne szerintem.

Bár ha ők egy db virággal meg ilyen egyéb filléres dolgokkal verik ki a szemed, még lehet, ennyit se áldoznék rájuk. Vegyél nekik te is valami virágot meg egy tábla csokit, azt csókolom.

2020. nov. 8. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi is kaptunk, persze nem volt jó se a takaróinkra, se a párnáinkra (mondjuk legalább azt tudták, hogy a férjemmel nem használunk kétszemélyes takarót). Még az volt a szerencse, hogy amúgy is le akartuk cserélni az ágyneműt, de ha nem így lett volna, biztos nem veszek azért több 10ezer forintért takarót és párnát, hogy jó legyen rá egy 2-3ezres huzat, amint kinyílt volna a Cseriti az ünnepek után, ment volna oda adományként.

Egy jobb csoki, egy jobb bor (vagy amit szeret, mondjuk kézműves sör), ennyi bőven elég, nem kell túlkomplikálni.

2020. nov. 8. 13:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt is kalkuláld bele, hogy az elmaradt ajándékod egy program, amiről gondolom nem tudod, hogy pontosan micsoda. Elképzelhető, hogy most a vírushelyzet miatt halasztani kellett/nem kaptak időpontot, ezért csúszik.

Nem ciki az ágynemű, ha normális, az ízlésüknek megfelelő és jó minőségű. Csak aztán majd nehogy rosszul érezd magad, amikor megkapod az elmaradt ajándékprogramot.

2020. nov. 8. 18:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem fogom megkapni, mert nem volt semmilyen másik ajándék tervben tőle/tőlük. Ez tipikusan olyan, hogy nem vett mást, de ciki lett volna átadni egy virágot, mikor én a kedvenc parfümjét vettem meg 32 ezerért.
2020. nov. 8. 20:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? Mondták?
2020. nov. 8. 23:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Tekintve, hogy azóta már voltam otthon, többször is beszéltünk és egyszer sem esett róla szó, nem volt nehéz összerakni. Ráadásul ismer, tudja, hogy nem vagyok az a nagy programozó típus, aki örülne az ilyen dolgoknak. Meg amikor kérdeztem róla sem mondott konkrétumot. A vírus miatt sem állt le most olyan szinten az ország, mint tavasszal, hogy lehetetlen legyen egy programot lefoglalni.
2020. nov. 8. 23:12
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:

Pezsgőt tartalmazó ajándékcsomagot vennék (pl. Tescoban).

Ágynemű eszembe sem jutna.

2020. nov. 10. 10:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Az ágynemű, ha minőségi, sztem jó ajándék. De nem ilyen páros, "mr and mrs"-félét vegyél, az nagyon gagyi, igényes ember ilyet fel nem tesz az ágyára. Egy egyszínű garnitúra igényes, minőségi anyagból sokkal jobb. Annál nincs olyan érzete az embernek, hogy az adott párnak összesen annyi az identitása, hogy "mi ketten együtt vagyunk".

Még esetleg a környékükön vmi élményprogram sztem jó ajándék lehet - mozi, színház, sportmérkőzésre megyek, főzőkurzus.

2020. nov. 11. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!