Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy ágyneműt adok...

Ciki, ha egy ágyneműt adok ajándékba?

Figyelt kérdés

Mostohatestvérem és a párja már együtt élnek, együtt is vannak 10+ éve. Viszont a pasit az összeköltözés előtt sosem hozta hozzánk, nem jött velünk sehová és nem is ismerem nagyon. Tehát nem tudnék neki olyan ajándékot venni, amiről tudom, hogy biztosan örülne/nincs meg neki. Az meg olyan hülyén nézne ki szerintem, ha a mostohatesómnak veszek ajándékot, a párjának meg nem... Ráadásul volt a születésnapom, egy kis cserepes virágot kaptam tőle/tőlük, meg hogy majd lesz még egy ajándékom, ami egy program. 3 havonta járok haza, akkor is péntek este érek oda, vasárnap délelőtt már jövök vissza. Nálunk otthon, vidéken nincs nagy élet, ezért kicsit úgy éreztem, mintha azért mondaná ezt, hogy ne legyen ciki, hogy csak a virágot kapom (neki előtte volt a szülinapja, én ugyanakkor adtam oda az ajándékát, mint ő nekem a virágot és az "kicsit" nagyobb dolog volt). Nem azért írom ezt, mert megsértődtem volna, igazából nem érdekel nagyon... Csak nem akarok 25-30 ezret elkölteni, hogy aztán én kapjak egy gyertyát például.

Ezért arra gondoltam, hogy vennék nekik egy olyan ágyneműt, amire rá van írva, hogy "his side, her side", ilyesmit: [link] , meg kapnának mellé egy nagy Lindt desszertet, vagy Mercit.

Ez szerintetek elég? Vagy mit lehet adni, ami páros ajándék, de mégsem egy vagyon?

2020. nov. 8. 10:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem egy ágynemű intim téma. Nem vennék ajándékba ilyesmit.

Ez a "his side..." meg... hát nem is tudom....

Ha én kapnék, még törlőrongynak se használnám. :-D

2020. nov. 8. 11:05
 2/20 anonim ***** válasza:
71%

100% műszálas ágynemű....

Ez már csak hab a tortán! Belehalnék, ha hozzá kéne nyúlnom!

Csakis pamut!

2020. nov. 8. 11:06
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem ciki, de ha nem találod el az ízlésük, akkor "pocsékba megy". Nekem ugyanabból az ágyneműből van 2 szett, azt váltogatom, azt szoktam meg, azt szeretem. Nem használnék másikat.
2020. nov. 8. 11:08
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem pont ezt a terméket akarnám, csak a kép miatt linkeltem, hogy aki nem ismeri ezt, lássa. Ezért írtam is mellé, hogy ilyesmit, nem pont ugyanezt. :)
2020. nov. 8. 11:10
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem jó ötlet, de valóban igényes, minőségi anyagból adnám - ha adnék.

100% pamut, pamut-szatén, flannel, ilyesmi.

Krepp és műszál nálam kilőve, a szatén is nagyon megosztó - és ez valóban inkább szexiskedő beütésű:)

Közeli hozzátartozómnak adtam már ágyneműt ajándékba, amikor valahol megláttam egy pamutszatén anyagút, olyan színkombinációval és mintával, amiről azonnal ő ugrott be. Nagyon nagy sikere volt:) 10+ éve történt, még mindig használja, ami nagyon meglepett:)

2020. nov. 8. 11:12
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Valami semlegesebb dolgot vegyél!

Két szép, minőségi törölközőt pl, ha már textilterméket szeretnél.

Ez nem annyira ízlésfüggő, és nem annyira intimszféra.

2020. nov. 8. 11:13
 7/20 anonim ***** válasza:
63%
15 éve anatómiai párnán alszunk, azóta nem tudok mit kezdeni a szabvány ágyneműkben lévő nagypárnahuzattal... Szóval nem biztos, hogy annyira jolly joker ajándék ez..
2020. nov. 8. 11:18
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem, miért lenne intimszféra az ágyneműhuzat. Nem páros bugyit vesz...

Én kaptam már ajándékba ilyesmit, olyan szituban, mint amit az 5ös is írt, hogy totál az én stílusom :), azóta is nagy kedvenc, pedig 10+ éves, sajna lassan elöregszik.

Mi is vettünk már másnak ugyanìgy, hogy tudtuk, hogy tetszeni fog a mintája.

Szóval én ezt nem érzem cikinek, szerintem simán.

De páros verzióban vannak törcsik, díszpárnák, pólók, ilyesmik is, mert a többi válasz alapján én lehetek fordítva összerakva. :D

2020. nov. 8. 11:21
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Szatent ne az csak az csak a filmekben mutat jól amúgy borzalmas. Több ilyen szaten szettet is kaptam méregdrágán és még rongynak se jó.

Amit az előttem levő egyik irt pl két torolkozo az hasznos lehet és nem annyira lehet mellélőni vele.

2020. nov. 8. 11:22
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

2 db törölköző szerintem is jobb lenne.

Az ágyneműhöz olyan takaró kellene, ami dupla. Én pl el se tudom kepzelni, hogy abban aludjak.

2020. nov. 8. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!