A legtöbb esetben miért roh@dékok az apák a fiaikkal?
Bővebben kifejtenéd , hogy miért azok?Mit tesznek?
Egyébként szerintem azért, mert régen ők is így lettek nevelve..És nekik más az érték rendjük.
Azért, hogy férfi legyél!
Régen én sem értettem, de 30 évesen már nem bánom az elvárásokat és a szigort.
A 2.-nak van igaza.Így van,azért, hogy férfi legyen belőled.:-)
Persze mellette lehetne emberi hangon is beszélni azért veled. De ha zavar téged, akkor beszéld meg vele!:-)
Én lány vagyok és engem is piszkál.
20/L
Nekem elváltak szüleim anyámmal és nevelőfaterommal élek. Vele nem vagyok túl jóba, a konfliktusok elkerülése miatt inkább nem is beszélek vele.
Faterommal nagyon jóba vagyok, bár pénz nem nagyon ad és nem kapok tőle ruhát,tárgyakat, pedig megtehetni mert vállalkozó, nála dolgozok most nyáron is "segédmunkásként", de inkább azt csinálom mint a kőművesek. Elvisz nyaralni, együtt iszunk, múlt szombaton diszkóba voltunk... szóval én kicsit szerencsésebb vagyok.
Hidd el veled vagyunk és nem az a tökös, aki esztelenül kemény!
Próbálj leírni egy konkrét példát, hátha úgy jobban megértjük a problémád!
22:31 vagyok.
19 vagy ha nem mész főiskolára, akkor már csak max 1-2 éved van a suliból. Melózol egy évet, a pénz félre teszed és utánna kiveszel 1 kis albérletet. Meg ennyi idősen félsz faterodtól? Na nem mond már. Még csak 16 vagyok, de szerintem nem beszélek hülyeséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!