Mit lehet tenni, ha nem érti meg az anyám, hogy én nem kaptam értesítést karanténról és így nem vagyok karanténban? Mert fenyeget,mint a fene nehogy elmenjek itthonról, pedig nem tett senki karanténba engem.
Azért 26 évesen nem tudom hova fenyeget feljelentéssel (szerintem őt röhögnék ki), amikor a hatóságok eldöntötték, hogy a családból kit helyeznek fertőzés miatt karanténban. Nekem 10 nappal és 5 nappal az igazolt fertőzés után semmi bajom. Valószínű ezért sem kaptam felkeresést miután a családban lévő fertőzött megadta kikkel találkozott.
Erre most úgy nekem esik mint akinek elmentek otthonról. Bár valószínű csak arról van szó, mint mindig. Vagyis, hogy ott akar betenni nekem ahol akar. Bár szerintem ráhagyom és azt csinál amit szeretne engem nem érdekel.
Ekkora böszmeséget, hogy nincs köze. Nagyon is van köze mert semmit sem tesz a saját érdekeiből. Csak papolja a propagandát.
Az is az ő hibájuk, hogy olyan az egészségügy amilyen. Önző aljas dolog az egyénekre hárítani a felelősséget.
Ha a kormány hülye (az bizony) akkor ne velük takarózz hogy ha ők sem akkor te sem, hiszen azzal azt bizonyítod hogy pont olyan vagy mint ők, ugyanazt teszed. Legyél okosabb meg felelősségteljesebb mint a nagyvezírünk. Nem vagy már gyerek aki csak akkor tudja hogy mi a helyes, ha valaki példát mutat neki. Felnőtt ember vagy, átlátod a dolgok között az összefüggést, nyilván tisztában vagy vele hogy mik a rizikók, anélkül is hogy a szádba rágná állambácsi.
Innentől kezdve nevetségesnek tartom hogy azon pattogsz hogy "merakormányígymegúgy".
nekünk az értesítés kétszer is, azután jött, hogy letelt a karantén már rég.
Egyiket emailben kértük, oda el se küldték.
De ha a 10 nap letelt, és - vagy, talán valami ilyesmit olvastam, akkor nem kell amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!