Mit lehet tenni, ha nem érti meg az anyám, hogy én nem kaptam értesítést karanténról és így nem vagyok karanténban? Mert fenyeget,mint a fene nehogy elmenjek itthonról, pedig nem tett senki karanténba engem.
Azért 26 évesen nem tudom hova fenyeget feljelentéssel (szerintem őt röhögnék ki), amikor a hatóságok eldöntötték, hogy a családból kit helyeznek fertőzés miatt karanténban. Nekem 10 nappal és 5 nappal az igazolt fertőzés után semmi bajom. Valószínű ezért sem kaptam felkeresést miután a családban lévő fertőzött megadta kikkel találkozott.
Erre most úgy nekem esik mint akinek elmentek otthonról. Bár valószínű csak arról van szó, mint mindig. Vagyis, hogy ott akar betenni nekem ahol akar. Bár szerintem ráhagyom és azt csinál amit szeretne engem nem érdekel.
Nem értem hogy ha az anyád ennyire felelősségteljes, akkor belőled miért nem sikerült szintén felelősségteljes, intelligens felnőttet nevelnie.
Vagy 26 évesen még mindig tart a tinikori dackorszakod, és "csakazértis" kijársz mert anyu megmondta hogy ne tedd?
Olyan aranyosak vagytok ezzel maradjon otthon dumával. Persze mindeki nyomhatja homeofficeban otthon, vagy megértőek a munkahelyén, hogy persze Ödönke nem kell bejönni, mert a mama köhög, maradj szépen otthon majd megcsinálja más a te munkádat is. Gondolkodjatok már emberek... Ha mindeki otthon maradna aki mellett covidos lakik megállna a gazdaság.
Nekem mázlim volt, mert a párom covidos lett és egy helyen dolgozunk így felhívtam a céget, hogy most mi legyen. Itthon maradhattam egy hetet amit állásidőben kifizettek DE! sok hely van ahol aztmondják ő a beteg ne te úgyhogy vonszold be a se**ed a munkába. Amúgy házi karanténban nem elleőrizget senki, nincs levél, nincs piros cimke semmi, vagyis nálunk nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!