Nem túlzás ez egy kicsit?
Hogy a 8hónapos gyerek mindent megkap, minden nap új ruhák, új játék már van neki kb 30db.
És most egy csomó homokot kellett behozatni az udvarra, hogy játsszon az új dömperével meg a lapáttal.
Pedig 1.nem is érti meg mi mire való 2.ezzel még lehetne várni 3.nem is köti le És minden miatt hisztizik már most
Szia!
Sajnos te sokat nem tehetsz, mert úgyis el fogják kényeztetni, meg ha nem kezelik a hisztit akkor így is marad, és csak rosszabb lesz. Nem a te dolgod, had csesszék el, majd ha hanyatt veri magát a boltban, mert nem kap meg vmit, akkor rájönnek...
Az én lányom kb 10 hónaposan kezdte a hisztit, nehéz volt leszoktatni, most 15 hónapos, csak ha rossz napja van, akkor hisztizik, meg nyafog minden miatt. Próbálgatja a határt, nincs ezzel gond, csak azzal, ha a szülő nem szab határt. azzal sincs gond, ha mindent meg akarnak neki adni, bár én hülyeségnek tartom, mert ha olyan mint az én lányom, akkor 1 játék kb 2 napig érdekes... nálunk egyedül a labda ami szórakoztató hosszútávon, meg a konyhai eszközök:D labdából mondjuk van is neki jópár:D
ma reggel kb 1óráig megállás nélkül ordított, bömbölt szinte már sikitott, csak mert be volt rakva a kiságyba.
Tesóm már mondta a gyerekre hogy "Az a te nagy bajod, hogy elvagy kapatva nagyon lányom. és hisztis kényes majom lettél" Zene volt füleimnek:)
Ti nem vagytok normálisak.
Egy órán keresztül kínozni a gyerket.
A nevelés nem az,hogy bevágjátok a kiságyba.
Szerencsétlen gyerek.
Te meg ritka gonosz vagy,na de nem baj,majd az élet visszaadja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem az a gáz , hogy kér havonta felteszel egy kérdést róla...
Tesóm reggel megy melózni így nem igazán ér rá készülés közben a gyerekkel játszani gondolom. A bnője meg vasalja neki a gönceit mivel felszolgáló a bátyám.
A gyereket addig beraktál a kiságyba állítolag (én még aludtam, de a sirásra keltem) és azért az túlzás hogy a gyerek születése óta egy percig sem marad meg a kiságyban sem a járókában, csak ölbe...
A kisgyerek igényli a testközelséget...de most nem akarok erről írni..van elég irodalom a neten.Az anya azért van gyesen,hogy a gyermekével törődjön,ne egy óráig vasaljon.
Egyébként meg de,a bátyád törődjön a gyerekével,míg a neje vasal.Ezt vállalta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!