Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túlzás ez egy kicsit?

Nem túlzás ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Hogy a 8hónapos gyerek mindent megkap, minden nap új ruhák, új játék már van neki kb 30db.

És most egy csomó homokot kellett behozatni az udvarra, hogy játsszon az új dömperével meg a lapáttal.

Pedig 1.nem is érti meg mi mire való 2.ezzel még lehetne várni 3.nem is köti le És minden miatt hisztizik már most

2010. aug. 9. 18:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos te sokat nem tehetsz, mert úgyis el fogják kényeztetni, meg ha nem kezelik a hisztit akkor így is marad, és csak rosszabb lesz. Nem a te dolgod, had csesszék el, majd ha hanyatt veri magát a boltban, mert nem kap meg vmit, akkor rájönnek...

Az én lányom kb 10 hónaposan kezdte a hisztit, nehéz volt leszoktatni, most 15 hónapos, csak ha rossz napja van, akkor hisztizik, meg nyafog minden miatt. Próbálgatja a határt, nincs ezzel gond, csak azzal, ha a szülő nem szab határt. azzal sincs gond, ha mindent meg akarnak neki adni, bár én hülyeségnek tartom, mert ha olyan mint az én lányom, akkor 1 játék kb 2 napig érdekes... nálunk egyedül a labda ami szórakoztató hosszútávon, meg a konyhai eszközök:D labdából mondjuk van is neki jópár:D

2010. aug. 10. 10:31
 32/37 A kérdező kommentje:

ma reggel kb 1óráig megállás nélkül ordított, bömbölt szinte már sikitott, csak mert be volt rakva a kiságyba.

Tesóm már mondta a gyerekre hogy "Az a te nagy bajod, hogy elvagy kapatva nagyon lányom. és hisztis kényes majom lettél" Zene volt füleimnek:)

2010. aug. 10. 10:33
 33/37 anonim ***** válasza:
57%

Ti nem vagytok normálisak.

Egy órán keresztül kínozni a gyerket.

A nevelés nem az,hogy bevágjátok a kiságyba.

Szerencsétlen gyerek.

Te meg ritka gonosz vagy,na de nem baj,majd az élet visszaadja.

2010. aug. 10. 12:07
 34/37 anonim ***** válasza:
Remélem valamelyik szomszéd jelenti majd a gyámhatóságnak.
2010. aug. 10. 12:09
 35/37 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Szerintem az a gáz , hogy kér havonta felteszel egy kérdést róla...

2010. aug. 10. 12:23
 36/37 A kérdező kommentje:

Tesóm reggel megy melózni így nem igazán ér rá készülés közben a gyerekkel játszani gondolom. A bnője meg vasalja neki a gönceit mivel felszolgáló a bátyám.

A gyereket addig beraktál a kiságyba állítolag (én még aludtam, de a sirásra keltem) és azért az túlzás hogy a gyerek születése óta egy percig sem marad meg a kiságyban sem a járókában, csak ölbe...

2010. aug. 10. 12:56
 37/37 anonim ***** válasza:

A kisgyerek igényli a testközelséget...de most nem akarok erről írni..van elég irodalom a neten.Az anya azért van gyesen,hogy a gyermekével törődjön,ne egy óráig vasaljon.

Egyébként meg de,a bátyád törődjön a gyerekével,míg a neje vasal.Ezt vállalta!

2010. aug. 10. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!