Nem túlzás ez egy kicsit?
Hogy a 8hónapos gyerek mindent megkap, minden nap új ruhák, új játék már van neki kb 30db.
És most egy csomó homokot kellett behozatni az udvarra, hogy játsszon az új dömperével meg a lapáttal.
Pedig 1.nem is érti meg mi mire való 2.ezzel még lehetne várni 3.nem is köti le És minden miatt hisztizik már most
Ezt azért nem kéne hagyni, mert 17 évesen a segge alá teszik az autót és lehet, hogy ez lesz a koporsója...... Bár ilyen ne történjen! Komolyan el kellene beszélgetni a szülőkkel. Az egy dolog, hogy gazdagok, meg megtehetik de nem kéne mindent az orra alá dugni, mert így nem fog megbecsülni semmit és nem ettől lesz boldog a gyerek. Inkább szeretni kéne, mintsem elhalmozni minden "jóval"
19/L
és ilyenkor jön a bátyám a gyökér kifogásokkal, hogy "Teis megkaptál mindent kicsinek" Ja csak nekem nem 8hónaposan hanem kb 6-7évesen volt homokozóm és nem volt 1000féle játékom. És nem voltam hiperaktív anyám elmondása szerint.
Milyen jó hogy van kivel takaróznia.
Amugy meg nem hiszem hogy az a helyes gyereknevelés hogy mindent megkap már most. És mi lesz vele 2-3évesen? Majd a földhöz veri magát a boltokban! És még a csillárra is felmászik. De az ember nehogy szóljon!
Én gyerekkoromban nem kaptam meg mindent, mert hitelt kellett fizetni, meg nem volt pénz...stb. A középsulit is nehezen bírták a szüleim, ezért nem menten fősulira.
Megfogadtam, ha egyszer gyerekem lesz - majd ha már kinyögtük a lakáshitelt és saját lesz a ház - az ég világon mindent meg fog kapni, amire szüksége van. Persze, hülyeségeket, felesleges dolgokat nem, de nem akarom azt, hogy ha hó végén megtetszik neki egy ruha, ne tudja megvenni, mert nincs pénz...mert én átéltem, és fizetésre elvitték a ruhát...és ez ment mindig...nem jó dolog.
Szerintem a tesódék is csak mindent meg akarnak adni a picinek, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Nincs ezzel semmi gond. Ha jól neveli, nem lesz belőle elkényeztetett felnőtt.
Nem te vagy a hülye,hanem a szülők! Természetes,hogy hisztizik a gyerek,mert 8 hósan még nem tud játszani a játékokkal,és ez dühíti. Ha kapna pl. néhány tejfölöspoharat,amit egymásba rakhat,belefújhat stb. akkor nem hisztizne és a kreativitása is fejlődne. Így csak egyre hisztisebb lesz,és soha nem lesz önálló.
Ebbe viszont aligha szólhatsz bele.
Felesleges tippelgetned:) Mert eddig is szartak a fejemre:)
És unokahúgom van
Amugy meg nem hiszem hogy attól hogy megvan a gyerek, a bátyámnak bunkóznia kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!