Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik legtöbben azt a...

Miért hiszik legtöbben azt a gyereket nem akarókról, hogy?

Figyelt kérdés

... ők csakis önző, felelőssséget vállalni nem akaró, karrierista emberek akik egyik buliból a másik rohannak és az a céljuk hogy annyi partnerük legyen mint a réten a fűszál. És csak csajozni/pasizni akarnak, semmi komolyat?

Könyörgöm aki nem akar gyereket az már nem is lehet jó ember, aki keményen dolgozik és szépen él? És akinek gyereke van az már nem is lehet önző vagy felelőtlen? Nem csak a gyerek az egyetlen komoly dolog az életben...

2010. aug. 9. 00:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
54%

Rengeteg ilyen honalapot kerestem már, akik nem akarnak gyereket, mert én se. Szívesen barátkoznék ilyen emberekkel, de mindig ha olyat találok, ami nekem való lenne, megy oda a csőcselék hurrogi, pont azokat, amiket te írtál!

Annyira unom, hogy nincs senki akivel erről tudnék beszélgetni, mert tabu témává próbálják tenni, és ellehetetlenítik, hogy mi megtaláljuk egymást és beszélgessünk erről a dologról, ahogy a gyerekesek a gyerekről.

2010. aug. 9. 07:14
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező!Te naponta ilyen kérdésekkel terheled a gyk-t, és semmilyen válasz nem megfelelő neked,ez a szórakozásod, hogy vitát szítasz.Sajnállak, hogy ennyire lapos az életed, te "szegény, fiatal lány", akit a marcona kisgyermekesk zaklatnak...biztos megvagy már 40 éves...
2010. aug. 9. 16:16
 23/26 anonim ***** válasza:
00:48-as vagyok. De egyébként csodálatos lehet. Nagyon érdekel, és vágytam is rá, vágyok is rá. Csak itt nem a szívem (érzelmeim) fognak dönteni. Mert belegondolva: később megszakadna a szívem, ha azt látnám, hogy mondjuk olyan körülmények között kellene élnie, mint ahogy indiában most élnek a nyomornegyedben. Nem tartom kizártnak, hogy ez lesz pár év vagy évtized múlva. Persze remélem, tévedek! :) De akkor még mindig tudok segíteni családtalan gyerekeken örökbefogadással. Tény, hogy nem az én szívem alatt növekszik akkor az a picike, de attól még egy másik gyereket is lehet nagyon-nagyon szereteni. (Ismerek örökbefogadó párt és a gyereküket.)
2010. aug. 9. 16:56
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
16:56: de ezzel az erovel akkor az eletunk soran semmit sem lehetne csinalni. Mi van ha holnap fejunkre esik egy tegla vagy autobalesetunk lesz? Nem tehetjuk magunkat fuggove ilyen negativ feltetelezesektol. Egyebkent regen sem eltek jobban az emberek egy szallal sem.
2010. aug. 9. 17:10
 25/26 A kérdező kommentje:
Ne álmodozz, nem én vagyok egyedül ilyen, hanem nagyon sokan, szóval valakivel összetévesztesz. :)
2010. aug. 9. 17:26
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
látom, sajnos, hogy nem vagy egyedül-te és a többi személyiséged..
2010. aug. 11. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!